Hverdagsliv

LØRDAGSLIV OG EN UPDATE PÅ MURSTENSVÆG

20. maj 2017

murstensvaeg

Det er ikke meget, jeg får udgivet på bloggen i disse dage, men den murstensvæg, vi kastede os over i søndags, er endt med at tage meget længere tid end vi lige havde regnet med. Således har vi den forgangne uge brugt de fleste frie aftener på at banke gips og cement ned. Men nu er vi heldigvis igennem, og alle mursten er fritlagt, efter at have brugt det meste af dagen idag på at børste stenene fri med en stålbørste. Nu mangler vi så blot at reparere fuger, og vaske væggen ned med eddikesyre, inden vi kan komme primer på væggen som punktum på det projekt.

Og jeg glæder mig så sindsygt meget til at være færdig. Det er knap to år siden, vi gik igang med totalrenoveringen af lejligheden, og jeg havde lykkeligt glemt, hvordan det er at være omgivet af murstøv og rod overalt. Dengang var vi endnu ikke flyttet ind i lejligheden, så det gjorde det lidt nemmere at lukke døren til rodet. Denne gang bor vi midt i det, og jeg er efterhånden godt træt af at have støv alle vegne. Kryds lige fingre for, vi bliver færdige med at lave fuger i morgen, for så kan vi heldigvis så småt gå igang med hovedrengøringen, hvilket jeg virkelig trænger til.

I aften holder vi fri fra projektet, og jeg skal om lidt mødes med min veninde Christina til pizza og aperol på Gorms, inden vi senere skal ind og opleve Mads & Monopolet live på det Kgl Teater. Ret perfekt lørdag hvis jeg selv skal sige det. Og så kan jeg jo krydse fingre for, at støvet har lagt sig lidt, når jeg kommer hjem.

Hvad bruger I jeres weekend på?

 • Reply
  Ida
  21. maj 2017 at 18:50

  Kunne godt forestille mig, at det er et større projekt, end man lige tror. Men det er virkelig blevet godt 🙂

  • Reply
   merimeri
   22. maj 2017 at 13:45

   Det tør siges. Vi har ellers været igennem projektet en gang tidligere, hvor vi ikke dengang havde lige så store problemer med det, så vi havde håbet at vi også kunne slippe nemt igennem denne gang 😉 Forhåbentlig slutresultatet bliver alle anstrengelserne værd.

Kommenter