Ting jeg kan li'

EN SOMMERFAVORIT PÅ BEAUTYHYLDEN

30. juli 2017

Produktet er modtaget som gave

9b9ed67d-ce15-47f5-9644-01ee11d5ab34
247fcd6b-318f-40eb-8605-3b01dd6ee00a

For nogle uger siden modtog jeg en håndfuld skønhedsprodukter fra L’oréal, som optakt til sommeren. Og mens det oftest er tilfældet, at en del af de produkter, jeg får lov at prøve, måske ikke lige passer ind i min skønhedsrutine eller på bloggen, så er der af og til nogle produkter imellem, som bliver nye favoritter og en daglig del af min hudplejerutine. Sådan er det med L’oréal’s Nude Magique BB cream, og den får derfor lov at få lidt taletid her på bloggen. Det er nemlig sådan et produkt, jeg kommer til at købe igen, når jeg løber tør.

BB cremen er en ‘5 in 1’, som kombinerer både en let dækning, udjævning og forbedring af hudens naturlige farve, fugt og SPF 20. Og de ting kombinerer den godt. Jeg har brugt den hver morgen de seneste 3 uger som erstatning for både dagcreme, ansigtssolcreme, concealer og min mineralpudder, og jeg er ret imponeret over resultatet.

Konsistensen er ultralet, og den absorberes derfor nemt og hurtigt ind i huden. Med det samme den trænger ind, fremstår min hud mere ensartet og mat, samtidig med at den ikke er heldækkende, så fregner og fine træk i huden, får stadig lov at komme frem. Det synes jeg personligt, er et stort plus, fordi man da ikke kommer til at se for “make-uppet” ud, hvilket jeg ikke er til – slet ikke her i sommervarmen. På grund af den lette konsistens, føler jeg stadig, at min hud kan ånde igennem cremen, som heller ikke fedter. Endnu et plus på denne tid af året.

Sidste plus ved cremen er, at den indeholder solfaktor (SPF 20). Jeg er nemlig super dårlig til at få taget solcreme på hjemmefra om morgenen, fordi jeg hader fornemmelsen af først at have dagcreme og dernæst solcreme på. Med BB cremen behøver jeg ikke tænke på det – i hvert fald ikke til en dag, hvor jeg primært opholder mig i solen til og fra arbejde, og til dét, synes jeg den beskytter ret fint.

Som I nok kan fornemme, er jeg ret begejstret, så jeg håber, at anbefalingen falder i god jord.

Cremen koster 119,95kr og kan bl.a. købes i Matas (reklamelink).

    Kommenter