Ting jeg kan li'

FREDAGSPOST

15. juni 2018

Nåh venner, er weekendstemningen derhjemme så småt ved at indfinde sig? Her måtte jeg lige tænke mig om en ekstra gang, inden jeg kunne slå fast, at det i dag er fredag, men efter en uge i ferieland er dagene så småt begynde at glide lidt ind og ud af hinanden. Og jeg elsker det. I hverdagen er alting meget skemalagt og kontrolleret for mig, og jeg er vanvittig dårlig til ikke hele tiden at være igang med ét eller andet, så det er virkelig sundt for mig at gå i feriemode. Dagene går med at læse, sole, bade, spise god mad, som vi nyder på vores altan, og bare være. Jeg har ikke haft hverken makeup eller undertøj på, siden vi kom onsdag morgen, og for en der normalt ikke engang kan tage i fitness uden mascara på, er det altså lidt af en bedrift. Apropos mit indlæg igår, så er jeg efter 48 timer i Portugal allerede i en helt andet og bedre sindstilstand end jeg har været de sidste tre uger, så tænk bare hvad det kan blive til efter en hel uge. Måske jeg jeg til den tid lige skal bede Mads holde et vågent øje med, at jeg rent faktisk får anstændigt tøj på, inden dagene på kontoret igen kalder.

Med fuldt overlæg har vi derfor heller ikke nogle planer for weekenden andet end bare fortsætte med at lave så lidt som muligt. Hvis nu I til gengæld mangler ideer til, hvad I kan bruge de kommende dage derhjemme på, så har jeg som vanligt samlet et par forslag nedenfor.

  • Udnytte at stort set alle butikker og webshops nu har startet udsalg, og heldigvis starter de fleste med at sætte ned med 40% rabat, så der er altså allerede nu god mulighed for at gøre sig nogle gode kup. Jeg bl.a. et godt øje til den her ternede blazer fra Stella Nova, som jeg har haft på ønskesedlen siden den kom i butikkerne i vinters. 
  • Se Petra får en baby på DR, hvis ikke du allerede har set den. Det er simpelthen så godt og underholdende tv, også selvom man ikke er forældre eller på vej til at blive det. Man kommer helt tæt på alle de følelser der er forbundet med at skulle være forældre, og så er Petras kæreste Asbjørn simpelthen genial. Han måtte gerne få sin egen dokumentar, hvis det stod til mig. 
  • Skyndige dig at købe romanen Små påsatte brande af Celeste Ng og komme igang med læsningen med det samme. Jeg har lige færdiggjort bogen her til morgen, og det er altså en af de fineste og mest underfundige fortællinger, jeg længe er stødt på. Reese Witherspoon er lige nu igang med en filmatisering af bogen, og jeg glæder mig allerede til den kommer. Tænk Big Little Lies møder Desperate Housewifes og du er godt på vej. 
  • Lade dig ramme af fodboldfeberen og udnyt det gode vejr til at se Danmarks første VM-gruppekamp mod Peru på et af de mange steder rundt om i landet, hvor kampen vises på storskærm. Uanset om man er fodboldinteresseret eller ej, så kan man altså ikke undlade at lade sig rive med af stemningen, da danskerne samles om vores drenge der kæmper i Rusland. Kampen er i morgen klokken 18, og DR har lavet en oversigt over, nogle af de officielle storskærms-arrangementer rundt om i landet. Bland andet kan du tage i Parken i København eller Havnen i Aarhus og se kampen. 
  • Tage på isudflugt til Vesterbrogade 206, hvor konceptisbutikken Øriginal Is, der på Bornholm er blevet populære med deres hippe is-ruller, for nylig har slået dørene op. Faktisk har Tipster netop nu en kampagne, hvor du kan få to bæger is hos Øriginal for prisen på 1, men de sælger hurtigt, så du skal skynde dig. 

    Kommenter