Et godt tip

CHEAP LINGERIE

8. marts 2015

 

magasin-lace-bra

// MAGASIN TRIANGLE BRAS HERE //

Jeg vil lige tippe om Magasins fineste trekantsbh’er, hvor du til og med i dag kan købe to og få en trejde gratis. Det tilbud benyttede jeg mig af i går efter at have fået bh’erne anbefalet af flere veninder. Og det er altså ikke uden grund. Pasformen er virkelig god og der er væsentligt mere støtte i, end de trekantsbh’er jeg har fra H&M. Der er et væld af farver og mønstre at vælge imellem og de fleste af dem koster 199 kr.

Jeg slog til på den leopardmønstrede, den i sort blonde og den sorte/nude, men du kan finde hele udvalget her eller slå et smut forbi en af Magasins butikker, hvor tilbuddet også gælder. 
Tilbuddet med at købe tre og kun betale for to gælder i øvrigt også en del andre lingerimærker og Magasins sportstøj, hvor der også er SÅ mange fine styles, til virkelig gode priser. Mellem os, så kom jeg måske også til at købe lidt derfra, ahem, men det skal I nok få at se en anden god gang.

Nu er tippet i hvert fald givet videre, og trænger du til fornyelse i undertøjsskuffen, så får disse den varmeste anbefaling med på vejen.

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

 • Reply
  Ida
  8. marts 2015 at 14:40

  Det er et godt tip Line – pænt og behageligt undertøj kan man aldrig få for meget af 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   8. marts 2015 at 15:59

   Jeg kunne ikke være mere enig! Det betyder simpelthen alverdens at have noget undertøj, som får en til at føle sig lige dét mere lækker.

Kommenter