Det har jeg på

OUTFIT // WEEKEND WALK

9. marts 2015

080315// LEATHER JACKET Selected (here) // TOP H&M // SKIRT H&M (old, similar here) // SNEAKERS Adidas (here) //

Sikke et skønt weekendvejr vi har haft hva? Jeg fejrede det ved at “indvie” min læderjakke, og glæden over at skippe vinterfrakken var præcis så stor, som jeg havde forestillet mig. En af mine umiddelbare glæder ved foråret. At vi nærmer os den tid hvor bare tæer i skoene, kig til ankler og lettere overtøj ikke automatisk vil medføre en forkølelse. Også den plisserede nederdel blev genfundet i min garderobe efter ikke at have været på noget der minder om evigheder. Egentlig havde jeg sorteret den fra for at sætte den til salg, men som den hang der og ventede på at komme på Trendsales, så voksede den altså lidt på mig, og nu er den så røget tilbage på garderobestativet. Sådan går det faktisk med en del af det, jeg ellers har en ide om, at jeg skal sælge. Kender I det?

Nåh, det var dagens overspringshandling. Nu, tilbage til læsesalen. Glædelig mandag, venner.

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

 • Reply
  Heidi Kokborg
  9. marts 2015 at 16:50

  Sød nederdel 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   9. marts 2015 at 16:56

   Tak Heidi, jeg er også glad for at have genfundet glæden ved den 🙂

 • Reply
  Sara Bøge
  9. marts 2015 at 18:41

  Skønt forårsoutfit 🙂
  Jeg glæder mig også over at have efterladt vinterfrakken hjemme i dag til fordel for læderjakken.
  Glædelig forårsdag!

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  9. marts 2015 at 21:32

  Super fedt outfit! Det er skønt med et outfit med læderjakke – et tegn på at foråret er godt på vej 🙂

Kommenter