Et godt tip

WARDROBE ESSENTIAL ON TWO BUDGETS

10. marts 2015

grey-jersey// MAGASIN 199 DKK // T BY ALEXANDER WANG 1065 DKK //

En langærmet enkel jersey i et fit der hverken er for løst eller for tætsiddende, vil jeg mene, er et must i enhver basisgarderobe. Jeg har tidligere skriblet lidt om udgaven fra T by Alexander Wang, men 1000 kr + er altså også en slags penge, så begejstret var jeg, da jeg i weekenden faldt en mere budgetvenligt alternativ. En model fra Magasin til en brøkdel af prisen. Mens Wang er i 100% linen, så er den fra Magasin i 80% polyester og 20% linen. Jeg er ikke en af dem, der lader mig afskrække af polyester, og jeg synes, Magasins udgave virkede til at være rigtig fin i både kvalitet og pasform.

Kan I se hvor vi er på vej hen?  Ja, jeg slog selvfølgelig til. Til den pris kunne jeg ikke lade være og den har da også været flittigt brugt de seneste dage. Om jeg begriber, hvordan jeg har kunne klare mig uden sådan en i garderoben indtil nu 😉

XX

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

    Kommenter