Et godt tip

FREDAGSPOST

1. februar 2019

Hvabehar, hele TO blogskriv denne fredag?! Ja for pokker, for mit vanlige fredagsskriv skal jo ikke kastes i graven, blot fordi der også skulle gøres plads til en ønskeliste for februar. Således har jeg altså sørget for hyggelæsning til både din morgen- og eftermiddagskaffe, men til gengæld holder jeg så nok blogfri i morgen. Balancen, I ved. 

Jeg har gang i en hel stille og rolig fredag. Første dag i ugen hvor vi absolut intet skal. Og imellem de andre dage med ting på programmet, stornyder jeg de dage, hvor der ingenting skal ske. Hvor jeg har tid at nusse med bloggen, mens Nola sover lur. Hvor lejligheden kan få sig en lille overhaling, uden at skulle stresse over det. Og hvor jeg typisk får klaret lidt af de hængepartier, jeg ellers ikke får nået. Som at svare på mails og kommentarer, få sat det tøj til salg, som har ligget og ventet. Rart. Mads skal ud og drikke et par drinks med en ven efter arbejde, så jeg er alene hjemme med Nola hele dagen, og med det lunefulde humør hun er i lige for tiden, kræver det altså en god portion overskud at have hende selv en hel dag. Derfor har jeg lagt an til et glas kold hvidvin og en af mine pasta hofretter i aften, som en måde at opveje den træthed, jeg med ret stor sandsynlighed ryger ud i, når vi når sidst på eftermiddagen. 

I morgen skal jeg vanen tro en tur forbi fitness som en rar start på weekenden. Over frokost skal vi til barnedåb for et hold gode venners søn, og søndag starter jeg dagen med morgenmad på Sanders med et par veninder. Håber sådan vi kan få bord på deres rooftop, efter at have set dette setup hos Rockpaperdresses, som man da helt kommer i feriestemning af. Måske en eftermiddagstur i IKEA, og have købt lamperne til mit spisebordsprojekt, apropos mine ønsker for februar, hvis jeg kan lokke Mads. Den kommer til at kræve en del overtalelse på sådan en højhellig søndag, så vi må se. Måske det bare bliver ved tanken. Og så må jeg jo tage sagn i egen hånd en anden god gang. Og ellers er der jo plads til at kigge nærmere på denne omgang af tips til weekenden …

  • Copenhagen Light Festival starter denne weekend, og det plejer at være en fin anledning til at føje lidt magi til vintermørket. Ibyen har udgivet en guide til seks af værkerne, som er værd at kigge efter. 
  • Tage til &Traditions lagersalg, som løber af stablen i denne og næste weekend. Der vil være et bredt udvalg af møbler, spejle og lamper fra restparti, messeprøver, vareprøver, fotoudlån og 2. sortering, så mon ikke der er garanti for at blive alvorligt fristet. Find eventen her.
  • Jeg elsker at læse om ideer til en mere bæredygtig garderobe, og både Frede og modeekspert hos Heartbeats Moussa Mchangama er ude med nogle interessante skriv, som afgjort er et weekendlæs hver. 
  • Opleve fin vintermagi når Tivoli i dag slår dørene op til Vinter i Tivoli. Haven vil være forvandlet til et frostglimtende vinterrige, og som altid vil der være magi for både unge og gamle. 
  • Smutte en tur i biografen og se Mads Mikkelsens seneste premierefilm ‘Arctic’. En overlevelsesfilm der foregår i et isoleret snelandskab på Island og som ifølge Soundvenue udmærker sig ved at være Mikkelsens mest fysiske præstation til dato. Og anmelderen kvitterer med at give fire stjerner til filmen, som således lader til at være 97 minutter i biografmørket værd. 

    Kommenter