I garderoben

WHEN IN SPAIN // LATEST ZARA SHOPPING

19. maj 2016

zara-shoppingII LEATHER FOLDOVER CLUTCH II STRIPED OFF SHOULDER DRESS II STRIPED PANTS II 

Det ville være nærmest være en synd at tage til Spanien uden at snige bare et par enkelte Zara-køb med hjem i kufferten, og med det in mente slog jeg mig løs i den første, den bedste Zara butik vi mødte på vores vej rundt i Madrid. Der var så mange fine ting og jeg kunne snildt have købt meget mere med hjem, men rejsende kun med håndbagage lykkedes det mig at “begrænse” mig til kun tre ting. Til gengæld tre virkelig gode køb, som jeg glæder mig til at vise i aktion på bloggen. 

Både clutch og stribede bukser er allerede blevet indviet, mens den blå kjoler lige mangler, at sommervejret vender tilbage, før den kommer på. Til gengæld ved jeg, at jeg kommer til at leve i den hele sommeren – især når vi i midten af juli tager til Toscana med to vennepar og skal bruge en uge på at dase i solen, drikke god vin og spise gelatos til vi er ved at revne. Til sådan en uge må tøjet ikke sidde alt for stramt, haha.

Bukserne især var lidt et sats, da det trods alt er lidt fjernt fra min comfortzone at trække i et par stribede bukser. Men de blev indviet i Madrid og sammen med en enkel tshirt og høje hæle fungerede det ret godt. Og også med flade sko og tømmermænd dagen efter 😉 

Hvad synes I om mine køb?

 

 

 • Reply
  Camilla T
  19. maj 2016 at 18:22

  Sikke nogle fine køb! Jeg er især vild med bukserne! 🙂

  • Reply
   merimeri
   19. maj 2016 at 19:20

   Ja, det kan altså være svært at holde igen med de spanske fristelser 😉 Jeg er også blevet ret vild med bukserne og de er perfekt lette i materialet her til sommer!

Kommenter