I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: DECEMBER SHOPPING

14. januar 2023
II 1 OTAY CASHMERE TØRKLÆDE II 2 MADS NØRGAARD KJOLE II 3 FICUS FOLIUM BUKSER II 4 LOVECHILD 1979 KJOLE II 5 SEAMLESS BASIC MERINO BLUSE II 6 FICUS FOLIUM CASHMERE LUFFER II

Da jeg i går kørte en spørgerunde på Instagram, blev jeg spurgt, om jeg ikke ville dele noget mere garderoberelateret – og i særdeleshed om mit garderobeindlæg mon snart udkom igen. Så nu har jeg rubbet neglene og taget tilløb til sidstnævnte. Og så går jeg i tænkeboks over, hvordan jeg kan dele mere ud om stil og garderobeovervejelser, hvis det er noget, der er efterspørgsel efter.

Men som sagt, i første omgang et garderoberegnskab for december.

Og december har været en gavmild måned udi tilføjelser til garderoben. Dels på grund af nyerhvervede julegaver og dels på grund af et par klassiske garderobekøb, jeg besluttede jeg ikke kunne leve uden. Og sluttede også med en nytårskjole som glimmer på toppen, bogstaveligt talt.

Tilføjelserne i december dækker over et fikst lille cashmere tørklæde fra det danske mærke O’tay, som jeg fik i julegave. Og som har været på dagligt lige siden. Derudover den glimtende kjole fra Mads Nørgaard, som jeg fandt secondhand dagen før nytår, hvor jeg stod i den sædvanlige kjolekrise. Den endte med at blive løst for 400 kr, og det var jeg ganske godt tilfreds med. Kjolen har måske nok ikke et væld af anvendelsesmuligheder, men om ikke andet har jeg da nu en glimmerkjole, jeg altid kan hive frem til fest.

Der er også flyttet et par herlige stribede bukser fra Ficus Folium ind, også en julegave, og det er sådan nogle jeg allerede elsker at bruge med en stor strik, og som til sommer bliver uundværlige med en enkel t-shirt og sandaler.

Et decembervisit forbi min kære svigerindes butik Soeurs bragte den tidløse vest-kjole fra Lovechild 1979 og en basisbluse i blød merino fra Seamless Basic med sig, og dem spørger I flittigt til på Insta, når jeg viser dem frem. Kjolen er lige nu sat en hel del ned, hvis nogle skulle være fristet.

Det sidste, der er blevet føjet til min garderobe, er disse cashmere luffer fra Ficus Folium, som også var en julegave. Så mange bløde gode gaver under juletræet i år, som I fornemmer. Og takket være de gavmilde gavegivere, er decemberregnskabet ikke løbet helt løbsk. I alt har mine køb stået mig i 2570kr.

Med fare for at lyde som en gammel plade, der er gået i hak, så har jeg en stålsat intention om, at januar skal byde på lidt mere mådehold, og mindre nyt til garderoben. Og som vi er halvvejs i måneden nu, har jeg blot gjort mig ét køb, som jeg regner med skal retur, da jeg er for meget i tvivl til, at købet giver mening. Så jeg føler, at mådeholdet er på rette kurs.

Har I gjort jer nogle særligt gode garderobekøb i december?

 • Reply
  Ann
  16. januar 2023 at 8:23

  Hvilken størrelse har du den fine Lovechild-sag i? Jeg kan nemlig læse mig frem til, at den er meget oversize. God dag 🙂

  • Reply
   Line Schjelde
   17. januar 2023 at 10:45

   Hej Ann, jeg er gået med min vante størrelse (36), da jeg gerne ville have den ret løs, men kunne også godt være gået en størrelse ned.

Kommenter