Det har jeg på

WEEKEND STATE OF MIND

21. maj 2016

P5170001P517003P5170002II SAMSØE SAMSØE LEATHER JACKET II NOTICE SHIRT II VERO MODA JEANS II ZARA TASSEL LOAFERS II ZARA LEATHER CLUTCH II

Årh, findes der noget bedre end at vågne op lørdag morgen og bare vide, at du har resten af weekenden åben foran dig? Bedste tidspunkt på ugen! Og jeg har for en gangs skyld en weekend uden planer og jeg glæder mig gevaldigt. Hovedet er også lidt tungt i dag ovenpå fredagsbar, fredagsrock og fredagsdrinks igår, så et sløvt tempo passer mig ganske udemærket.

Billederne her er af samme årsag heller ikke fra i dag, men taget i tirsdags efter arbejde. Og kan I mon spotte noget nyt på billedet? Yes, jeg har langt om længe kunne strege en ny læderjakke fra ønskelisten. Endte med denne fra Samsøe Samøe, som jeg har kigget på i gud-ved-hvor-længe, og jeg er allerede så glad for den. Blev indviet i Madrid og har ikke haft andre jakker på siden. En sikker vinder med andre ord.

Nåh, jeg tror, at jeg vil lokke Mads til morgenmad i sengen, mens vi snupper et afsnit af favoritserien The Americans, som der endelig er kommet nye afsnit af på Netflix. Perfekt match til sådan en tømmermændslørdag. Har tænkt lidt på at lave et indlæg med mine serieanbefalinger, for har virkelig set mange gode serier på det seneste. Kunne der være stemning for det? 

Håber, I har en god weekend foran jer.

 

 • Reply
  Camilla T
  21. maj 2016 at 15:50

  Hvor ser du godt ud! 🙂

  • Reply
   merimeri
   22. maj 2016 at 20:12

   Tak søde Camilla <3

 • Reply
  Camilla
  22. maj 2016 at 0:25

  Hold da op, hvor er det bare en lækker jakke! 🙂

  • Reply
   merimeri
   22. maj 2016 at 20:13

   Jeg er simpelthen også så glad for den – og for at jeg endelig fik taget mig sammen til at få den købt, selvom det er lidt mange penge at skulle af med af én omgang 🙂

 • Reply
  Janni
  22. maj 2016 at 10:10

  Lækker jakke Line. 🙂
  Hvilken størrelse har du købt den i? Jeg har nemlig selv kigget på Samsø Samsø læderjakker online men er i tvivl om størrelserne.

Kommenter