Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

23. maj 2016

Så blev det mandag igen og jeg er i den grad klar på en ny uge efter at have brugt weekenden på at indhente forsømt søvn, træning og hygge i solen. Lige så meget som jeg elsker at have travlt, lige så meget nyder jeg de dage, hvor jeg kan trække stikket og ikke have noget planlagt. Og sidste uge bød heldigvis på en del af de dage, hvilket jeg trængte til ovenpå sidste weekends Madrid-tur, der ikke just efterlod mig med plus på søvnkontoen 😉

IMG_8032To dage hjemme i København nåede jeg at have, inden jeg tidlig onsdag morgen igen var i luften. Denne gang med kurs mod Wien, hvor jeg brugte hele dagen på møder. Og der er altså noget fint ved at indtage sin morgen-te der oppe over skyerne <3

IMG_8042Jeg elsker at mit arbejde af og til byder på lidt rejseaktivitet. Foruden de møder eller workshops jeg rejser for at deltage i, betyder det nemlig også, at jeg får anledning til at besøge nogle steder, jeg ellers ikke ville have prioriteret. Som fx Wien. Wien har den fineste, gamle bymidte fyldt med smukke bygninger, bl.a. Stephansdom, som jeg tilsneg mig et par turistbilleder af til fotoalbummet.

IMG_8045Udsigten fra “kontoret” i Wien lufthavn. Jeg er desværre ikke specielt glad for at flyve, men udsigten til fly der letter og lander, bliver jeg til gengæld aldrig træt af, og jeg nød at slutte min arbejdsdag onsdag med denne udsigt.

IMG_8052At finde et solskinsspot og holde i hånd med ham jeg aller bedst kan lide. Så er der ikke noget i sted i verden, jeg hellere vil være. Bukserne er i øvrigt mine nye fra Zara, som kan findes her. 

IMG_8054Bedst som man havde set sig lidt småsur på det danske vejr, så vender det, og weekendvejret viste sig fra sin bedste side. Derfor brugte jeg også det meste af min søndag eftermiddag i solen ude i vores gård, hvor jeg bl.a. fik arrangeret en mini-picnic. Her med spinatpasta, dampede asparges og en spinatsalat med grape og mozarella, som en forsmag på sommeren.

IMG_8056Vi har simpelthen været så ideforladte, når det kom til at finde på mad det seneste lange stykke tid og er derfor næsten altid endt med noget kød af en art og en blandet salat. Men fordi vi også får varm frokost med kød på arbejdet, bliver det til ret meget kød i løbet af en uge. Og den rytme vil vi gerne ud af. Derfor har vi kastet os ud i Aarstidernes Vegetarkasse, som vi fik leveret første gang i går. Fire dage om ugen står den fremover på vegetar retter, og jeg glæder mig til ny inspiration. Igår stod den på dhal med ris og raita. Og det var for en gangs skyld mig der stod for madlavningen,   og alene af den årsag, lader Aarstiderne til at blive et hit herhjemme. Mads var i hvert fald glad for at kunne overlade køkkenet til mig for en gangs skyld, haha. 

    Kommenter