Boligindretning

INTERIOR // SO PRETTY I COULD LIVE HERE

28. maj 2016

handvaerk-interiorForleden fik jeg en invitation med meldingen om, at The Handvärk Apartment endelig står færdig og derfor bød på åbent hus i går. Desværre kunne jeg ikke nå forbi på grund af arbejde, men se lige, hvor pænt der er blevet. Jeg har været ret begejstret for Emil Thorups design lige fra begyndelsen, men at se designet i sit rette element i The Handvärk Apartment har bestemt ikke gjort begejstringen mindre. Her kunne man da godt bo eller hvad siger I?

Mens jeg skriver dette indlæg, er vores daybed netop blevet leveret fra ILVA, og jeg glæder mig til at unboxe, selvom jeg lige nu ville ønske, at det var Handvärks daybed i mørkegrå velour der gemte sig i æsken. Årh den er smuk!

 • Reply
  a
  28. maj 2016 at 10:54

  Hvor er stolene på billede 2 fra?

  • Reply
   merimeri
   28. maj 2016 at 19:32

   De er fra Sibast Furniture. Stolen hedder SIBAST No 8 🙂

Kommenter