Hverdagsliv

Den perfekte garderobe / Opfølgning på dilemmaet

19. oktober 2013

 Jeg har haft den bedste lørdag indtil videre. Startede dagen ud med brunchaftale med en veninde, derefter var vi forbi Moss Copenhagen hvor jeg købte noget pænt og draperet. Måske I allerede har set det på min instagram? Den er  pæn og jeg glæder mig allerede til den skal indvies 😉 Her til eftermiddag har jeg kastet mig ud i projekt: ‘oprydning og gennemgang af garderoben’. Som en opfølgning på mit garderobe-dilemma forleden, så tænkte jeg at det var på tide med en grundig gennemgang af hele garderoben – og med min kæreste med på råd, sådan at jeg kunne få hans uforbeholdne mening omkring hvad det klæder mig, hvad jeg aldrig får gået med, og hvad der skulle beholdes. Og dét er han god til skulle jeg hilse at sige! Alt hvad der ikke har været i brug de seneste måneder har været oppe til revision; det er blevet prøvet på og er blevet forsøgt stylet på flere forskellige måder. Og dét har været givtigt. 
18 ting er blevet sorteret fra med henblik på at skulle sælges. 9 ting bliver pakket på loftet, for at se om jeg mangler det om nogle måneder. Hvis ikke, så ryger det videre. Der er også ting som ikke er blevet brugt længe, men som alligevel fik lov at blive hængende. Ting som jeg ikke kunne komme med én eneste god grund til at jeg ikke bruger og som stadig passer ind i mit billede af den perfekte garderobe. Dem ser jeg ingen grund til at sælge, for bare at sælge. Istedet vil jeg udfordre mig selv til ikke kun at gå med de samme 10-15 ting i løbet af en uge, men være bedre til at komme hele vejen rundt i garderoben. 
I øvrigt stor tak for jeres gode respons på mit garderobe dilemma forleden. Jeg får nok ikke sagt det ofte nok, men jeres kommentarer betyder virkelig alverdens for mig, og det er dem (og jer, selvfølgelig) der driver hele værket herinde. Elsker blogmediet for den mulighed for dialog som det giver, og det er altid til stor inspiration at få jeres overvejelser med på vejen. 
 • Reply
  Trine Lykke
  19. oktober 2013 at 21:20

  Det er virkelig godt gået, og fedt din kæreste gider at være med på sidelinjen. Det ville aldrig gå her hjemme.
  Jeg er spændt på at se hvordan det går med de ting du har pakket væk, og ikke mindst hvordan det kommer til at gå med dem du har besluttet at arbejde ind i garderoben.

 • Reply
  Line S.
  20. oktober 2013 at 7:44

  Haha ved heller ikke hvor fedt han lige synes det er, men han er relativt god til at lade som om han er engageret 😉
  Dejligt at høre. Overvejer lidt en udfordring med at jeg i en uge skal have noget nyt på hver dag. Tror det kunne være en ret sjov udfordring, som forhåbentlig kunne gøre at jeg fik genopdaget alle de gode ting som jeg faktisk allerede har i min garderobe, istedet for at længes efter nyt altid.

 • Reply
  PIXELS OG POESI
  21. oktober 2013 at 7:16

  Jeg har virkelig overvejet noget lignende mange gange, jeg har nemlig også en tendens til altid at gå i det samme, og jeg tror, at hvis jeg presser mig selv lidt til rent faktisk at prøve at gå i det tøj der ikke bliver brugt, finder jeg ud af hvorfor, og dermed hvad er skal blive og hvad der skal videre?

  Måske vi skulle tage hinanden i hånden og gøre det? Jeg kører dog ligesom Trine Lykke er garderobeprojekt pt., hvor jeg skriver ned hvad jeg har på, og en uge som ovenstående ville måske give et lettere misvisende billede, fordi jeg netop skubber mig selv ud af mine vante rammer. På den anden side er det selvfølgelig kun en uge.

Kommenter