I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: JULI SHOPPING

3. august 2019

II 1 BEIGE SILKESKJORTE II MANGO TIE-DYE NEDERDEL II SHOE THE BEAR SANDALER II

Tre nye sager til garderoben, er hvad juli måned har budt mig. To udsalgskøb, og en gave, som jeg for garderobeoverblikkets skyld har valgt at tage med i regnskabet, selvom jeg ikke selv har haft et forbrug forbundet med skjorten. Indlægsserien her tjener nemlig lige så meget et overblik over, hvad der ryger ind i garderoben, som den har til formål at holde styr på finanserne.

I stil med mit juni garderoberegnskab er det således også en rimelig mådeholden måned, jeg netop har lagt bag mig. 618kr er, hvad min shopping er løbet op i, og jeg har det i den grad godt med det leje. Min shopping føles mere velovervejet, end den har gjort længe, og jeg føler, at jeg langt om længe er blevet god til at granske garderobens eksisterende indhold, inden jeg slår til på nyt. Det klassiske eksempel med at spørge sig selv, om det køb, jeg netop overvejer, vil ende med at gøre noget andet i garderoben overflødigt.  Ofte er det nemlig tilfældet, og så skal der virkelig gode argumenter til, for at købet kan forsvares.

Mango tie-dye nederdelen havde jeg luret på noget tid henover foråret, og da den så kom på udsalg, slog jeg til. Nok er det et trend-køb, hvilket jeg ellers prøver at være lidt påpasselig med, men en trend, jeg gerne ville følge med på, og som jeg også kan se mig selv ind i de kolde måneder, med strømpebukser og strik til. Og indtil da bruger jeg den flittigt som en del af min sommeruniform, med Havaianas og simpel t-shirt som her. Og så er der sandalerne. Købt som et alternativ til den tilsvarende model i brun, som jeg har på alle de dage dage, hvor jeg ikke er i klipklappere. De er først modtaget her de sidste dage i juli, så  jeg er stadig igang med at gå dem til, men jeg spår dem en lys fremtid i garderoben, fordi de er så tidløse og enkle i deres udtryk.

Og så er der den smukke rosa silkeskjorte fra Beige, som jeg har fået i gave af Emilie, der står bag mærket, og som er kæreste med Mads’ fætter. Silkesagerne derfra er så gennemført lækre, og jeg glæder mig til, at jeg er dampet af her i sommervarmen, og igen er klar til at iføre mig lange ærmer.

  • Reply
    Michaela
    4. august 2019 at 0:44

    Er der ikke også flyttet en “zebra nederdel ind”😊?

Kommenter