Hverdagsliv

WEDNESDAY UNIFORM

14. august 2014

Soulland shirt / Weekday shorts / Isabel Marant wedges / Marc by Marc Jacobs watch / Ray Ban sunglasses

Jeg havde min ugentlige fridag igår, og dagen blev tilbragt i lavt tempo med at nå de ting jeg ikke når,  de dage jeg er på arbejde. Med andre ord, rengøring og vasketøj! Jeg kan ikke huske om jeg har nævnt det, men jeg arbejder mere eller mindre fuld tid denne sommer, da jeg den 29. august har sidste  dag i Nykredit, og derfor har en masse ting jeg skulle nå inden jeg stopper. Det bliver lidt underligt at skulle stoppe efter at have været i organisationen i knap 6 år. Til gengæld glæder jeg mig til september hvor jeg starter i nyt job i PR og Kommunikationsbureauet Help PR, hvilket I selvfølgelig nok skal høre mere om snart. 
Meget apropos, så må jeg hellere få gjort mig færdig, inden en ny dag på job kalder.
Hav en skøn dag derude.
XX
Spend the day of  yesterday, and the entire day went on in a slow pace, getting those things done, I normally don’t have time to. Today its back to work, so I should probably hurry op, so I won’t be late 😉
Have a lovely day out there. 

SHOP THE LOOK

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.
 • Reply
  Ida
  14. august 2014 at 9:51

  Så dejligt outfit Line – jeg er vild med dine shorts og jeg har en skjorte næsten magen til, som jeg også har haft på to gange i denne uge :)Det lyder vildt spændende med dit nye job – det glæder jeg mig til at høre mere om 🙂

 • Reply
  High on Fashion
  14. august 2014 at 17:00

  Sikke et lækkert outfit søde 🙂

 • Reply
  Lullumut
  17. august 2014 at 0:13

  Lækkert med skjorte, shorts og wedges 🙂 Meget effortless :-)Uh, tillykke med det 🙂 Jeg har glædet mig til at høre, hvor du endte 🙂 Hvis du har noget med mode/mad etc. at gøre, så ved du, hvem du skal sende en mail til, haha 😉

 • Reply
  Line
  19. august 2014 at 22:17

  Dét kan du tro jeg nok skal huske! 😉 Og jeg er også sindsygt glad for det endte med at blive hos Help, som er et noget mere strategisk bureau, end hvad jeg først var endt op med.

 • Reply
  Line
  19. august 2014 at 22:17

  Tak søde du!

 • Reply
  Line
  19. august 2014 at 22:18

  Blå skjorter kan man heller aldrig blive træt af ;)Tak Ida, håber vi snart ses til et event, så vi kan få sludret!

Kommenter