Hverdagsliv

LØRDAGSPOST

27. januar 2018

toa-heftiba-449816

Godmorgen kære I ♥ Er I mon så småt ved at få øjne og er klar til at lade lørdagen sætte ind? Det er jeg. Jeg er vågnet op nede hos mine forældre (til fuglekvidder og erantis lige ude foran vinduet – foråret er på vej, jeg siger det bare), fordi vi senere i dag skal fejre min kusines 17 års fødselsdag. Jeg benyttede anledningen til at smutte herned allerede igår efter arbejde, og havde så en hyggelig og sjælden aften sammen med min lillebror, hvor det lykkedes mig at få lokket ham med på både et kært gensyn med Crash Bandicoot (er jeg den eneste, der har brugt ufattelig mange timer på at spille det på Playstation i min barndom?), bland selv slik og håndbold semifinale. En sikker fredagsvinder, selvom det er mere end hvad man kan sige om de danske håndboldherrer. Øv hvor var det altså ærgerligt, at det ikke lykkedes dem spille os i finalen på søndag.

Nåh, det var igår; i dag er en ny og helt frisk dag, og for en gangs skyld har jeg et ret åbent lørdagsprogram foran mig, så udover fødselsdagen i eftermiddag har jeg planer om at fylde min dag op med rare ting. 

Jeg vil …

♥ Starte dagen med hyggeligt morgenbord med mine forældre, og nyde at jeg stadig kan få lov at komme hjem og være “barnet”, selv når jeg her som 29årig kommer på besøg

♥ Holde næsten træningsfri, og istedet bare snuppe et par runder på min Seven træningsapp. Det gør jeg gerne de dage, hvor jeg ikke orker et rigtig træningspas, men alligevel gerne vil have lidt gang i kroppen. To runder tager knap 16 minutter, og dét kan jeg godt lige overskue at investere i min lørdag

♥ Hoppe i det varme tøj, og gå en tur i skoven, på jagt efter flere af de små forårstegn, som jeg er sikker på, ikke kun vokser i min mors have. 

♥ Nå et par epioser af HBO-serien Better things som jeg fra det første afsnit er blevet ret hooked på. Minder på mange måder om Californication, og det er da også flere af de samme skuespillere, der går igen. Er du fascineret af the LA way of living og til kækt skuespil med en god portion selvironi, så tror jeg også, at du vil kunne lide Better things. 

♥ Måske snuppe en lille lur på sofaen. Ultimativ weekendluksus, og noget jeg så sjældent gør, men åh hvor føles det rart, når man er afslappet nok til det.

Hav en rigtig dejlig lørdag venner!

 

    Kommenter