Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

30. januar 2018

Hej venner, jeg er lige landet foran computeren efter at have været afsted til træning i mit yogastudie Senses for første gang i tre (!) måneder. Og det føles simpelthen så godt at være tilbage – især fordi det har været omdrejningspunkt for ret meget dårlig samvittighed, at jeg simpelthen ikke har kunne tage mig sammen til at komme afsted. Nu håber jeg bare, at det ikke bliver en engangsforestilling, men at jeg kan komme ind i ordentlig rytme igen ved siden af min fitnesstræning – efter dagens barre klasse kan jeg i hvert fald mærke, at min krop vist har godt af at komme ned og blive strukket ordentligt igennem. 

Egentlig har jeg stadig et par arbejdsdeadlines foran mig, men vil lige nå at dele en håndfuld rare små glimt fra sidste uge, nu jeg ikke nåede det igår, som ellers plejer at være traditionen. Igår prioriterede jeg nemlig en kæresteaften med Mads, som tog afsted på tre dages fodboldtur til London tidligt i morges. I aften er der derfor ikke nogen hjemme til at underholde mig – eller til at sige noget til at jeg spiser de sidste flødeboller, som er til overs efter det flødebollekursus jeg var på i søndags … men mere om det længere nede.

1257921e-4c65-42f2-89a1-2d0f96d21babII Hvis det virkelig gælder, at “du bliver hvad du spiser”, så er jeg godt på vej til at blive en fastelavnsbolle. Sidste uge nåede jeg til tredje stop på fastelavnsbollesmagningen; hjemmebag. Det var en sand succes, og lad mig bare sige, at de 15 boller ikke holdt særlig længe, ahem. Opskriften er denne her fra Valdemarsro, hvor jeg så bare undlod vaniljecremen, som jeg ikke er stor fan af II

7096a933-d7cc-499b-88dd-ed5935334396II Mads og jeg havde aftaler forskudt af hinanden hele weekenden, og derfor mente Mads at vi skulle gøre lidt ekstra ud af torsdagsmenuen – og det skal man ikke sige til mig to gange, og jeg var derfor ikke sen til at klikke en omgang sushi hjem via Wolt appen II 

598bdd10-1299-4154-8fb6-825b91efdc6eII Fredag gik der barndom i den, da jeg besøgte min lillebror, og jeg lokkede ham til at spille Crash Bandicoot. Formen var ikke helt som tilbage i mine teenageår, men jeg var stadig lige så underholdt II

4b438b4c-fcea-4490-a8cc-f99966770775II En hotdog med det hele, tak. Min far og jeg udnyttede, at min mor ikke var med ude og handle, og sneg os derfor til en syndig lørdagsfrokost i pølsevognen II

a09aa6fa-4611-48d2-a11e-ba51918b8648II Søndag overraskede vi min søde veninde Camilla med kombineret babyshower og polterabend, og morgenen bød på alt hvad maven begærede II

4d5b1dc5-7635-48a7-87b9-75809377e82cII Meget koncentreret og meget højgravid flødebollemagerske <3 Det var i øvrigt en virkelig hyggelig aktivitet til en lidt mere stille og rolig polterabend; flødebollekursus hos Frederiksberg Chokolade. Og det bedste af det hele? At man får hele 1o flødeboller med hjem. De kan holde 8-10 dage, men jeg ved ikke hvem de prøver at narre med sådan en prædikat, hvor der er da ingen chance for, at æske med flødeboller kan få lov at stå uberørt hjemme hos os i så mange dage, haha II

007f57f1-3f8e-48b1-ab2e-b5e1a135a384II Der har været godt gang i salget på Trendsales den sidste uge, og jeg glæder mig til at give jer en første status på min garderobeudfordring senere i denne uge II 

    Kommenter