Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

22. december 2019

Rigtig glædelig adventssøndag. Eller den rest der i hvert fald er tilbage af den. Mon de fleste af jer efterhånden er gået på juleferie, eller er I en del der også skal afsted i morgen? Måske ovenikøbet også i juledagene, de af jer, der har arbejde, der kræver det? Under alle omstændigheder håber jer, at der snart er julefred i vente hos jer alle.

Den er ved at indfinde sig her. Julefreden. Ovenpå en weekend med fuld program, hele fire juleaftaler af slagsen, er vi netop landet nede hos mine forældre, og juleferien kan nu for alvor gå igang. Nola er puttet, juleknasen er fundet frem, og om lidt starter Alene Hjemme på TV2. Ferie! 

Og apropos ferie, så kommer jeg til at drosle lidt ned for indlæggene i hvert fald den næste uge. Der bliver ikke helt stille, men i hvert fald mere stille end normalt. Og jeg tænker det sikkert passer meget godt med, at de fleste af jer måske også skruer lidt ned for skærmtiden de næste dage som julen for alvor tager over? Men, inden vi helt når dertil, kommer her en håndfuld små rare glimt fra ugen, der nu går på hæld.

II Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt. Selvom vi ikke skal holde jul hjemme, kunne jeg ikke dy mig for alligevel at “pynte” træet med de færdigindpakkede julegaver. Der hører de ligesom til, og jeg har stornydt synet af gran og glitter. Tror det er første gang i år, at jeg ikke er nået at blive træt af hverken julepynt eller træ inden juleferien overhovedet er startet. Taktikken med at ikke at gå all-in på julepyntet fra den 1. december, men istedet lade det komme til løbende, har været givet godt ud, og for en gangs skyld har jeg ikke travlt med at få af-julet. II

II Nola hjælper lige med at tælle, hvor mange juletræer vi mangler. Synes hvert år vi ender med at mangle lige præcis ét, og jeg mistænker lidt Danske Spil for at have lavet julekalenderen sådan, haha. Så der er spænding til det sidste II

II Årets jule(og nytårs/fest/hverdags)kjole til Nola. Fra Lalaby. Og sådan en jeg er dødmisundelig over ikke at kunne få i voksenstørrelse. Den gad jeg nemlig også godt have haft på til juleaften! II

II Min yndlingskumpan og æbleskivemakker, der sammen fejrede juleferiens komme i Tivoli ♥ II

II Morgenbordet fra dagens julebrunch. Den hyggeligste måde at ønske glædelig jul til Mads’ familie, som vi ikke skal fejre jul med i år. Det tror jeg, vi vil gøre til en tradition, sådan at julehygge med den del af familien, vi ikke skal holde jul med, den sidste weekend inden juleaften II

    Kommenter