Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

10. august 2021
II To krøllede typer på tur. Jomfruturen med vores nye Artipoppe bæresele, som jeg allerede er ualmindeligt begejstret for. Lige så smuk den er, lige så praktisk er den nemlig, sammenlignet med min Ergobaby bæresele, som er noget nær umulig at lukke selv. Hvilket er helt håbløst. Det problem er heldigvis løst med Artipoppe, og allerede der synes jeg derfor den er alle pengene værd II

Første uge tilbage til hverdagen er drønet forbi, og de sløve sommerferie dage synes allerede langt borte. Det er lidt skørt med det. Lige så langstrakt en ferie kan føles, lige så er fornemmelsen fra den glemt igen, og man går påny igang med at længes efter ferie. Jeg er i hvert fald allerede gået i gang med nedtællingen til årets sidste sommerferie-etape, der starter om lige præcis 14 dage, hvor vi har en uges ferie på Bornholm. Indtil gør jeg mig umage med at nyde hverdagen – og den ro der er, når man igen er hjemme på barsel med blot en baby. Det kan i sandhed også noget!

Den forgangne uge gjorde ikke så stort væsen af sig, som jeg bladrer mine billeder igennem. Mest af alt handlede det om at lande godt i hverdagen, hvilket jeg heldigvis synes vi lykkedes ret godt med. Den takt forsætter vi i denne uge, hvor der udover rare weekendplaner, heller ikke er det store på programmet. Jeg har noget forsømt arbejde, der skal indhentes, og så skal jeg komme videre med planlægningen af barnedåben for Evi. Så lad os komme igang. I første omgang med de små rare glimt, som ugen der gik, heldigvis også bød på.

II Ualmindeligt god is-kage som min veninde bød på da vi havde fælles barselsdag. Den sender jeg stadig kærlige tanker her en håndfuld dage efter II
II Oprydningen er never ending herhjemme, og selvom jeg er blevet ret god til at sige pyt, er det også bare virkelig rart, når lejligheden for en stund er i ryddede rammer. Det giver så meget ro til sjælen, og jeg dokumenterer flittigt. Om ikke andet kan jeg da bladre mig tilbage til billederne af dengang det hele stod snorlige, de dage hvor jeg ikke orker at starte forfra på oprydningen for 117. gang II
II Ønsker mig inderligt, at Nola aldrig bliver for stor til at sidde sådan her II
II Sommersøndag hos søde venner. Med tre børn sovende, og et enkelt barn der nød at gå på opdagelse i bunkerne af legetøj, der ikke var hendes eget. Det føltes næsten helt før-børn-agtigt med den frokoststund. Også selvom den var kortvarig, eftersom Evi skrattede babyalarmen cirka hvert 10. minut II
II Vi sluttede en rar weekend af med et familiebad i bølgen blå. Samler på den slags sommerminder! II

    Kommenter