Hverdagsliv

SATURDAY

23. marts 2013

H&M; kimono / Ganni tee / Just Female jeans / Rika bag / Bianco boots
Endelig tillader vejrforholdene et dagens, uden at være ved at flyve væk. Jeg holder lørdag med stort L. Har været tidligt oppe for at skrive lidt opgave, og da jeg så blev træt af det (hvilket ikke tog mere end et par timer), så har jeg været lidt rundt i byen. Var i H&M; for at kigge efter de prikkede bukser jeg skrev om igår, men dem havde de selvfølgelig ikke. Til gengæld havde de en fin leopard-kimono, og som I kan se, kunne jeg ikke lade den hænge. Synes den er super cool og sådan lidt Kokoon-agtig. Selvfølgelig hverken i forhold til pris eller kvalitet, men hvis den havde været det, så havde jeg heller ikke haft råd til den 😉 Dernæst stoppede jeg forbi Bianco, og med hjem kom de her fine støvler i ruskind som jeg også havde på min kollage forleden. De kostede 599 kr og kvaliteten er faktisk rigtig fin. De er gode at gå i, og så har jeg virkelig manglet nogle støvler med en lille  hæl som kan bruges til hverdag.
Derefter var sparegrisen tømt, så nu er jeg hjemme for at hygge med te og lørdagsserier, inden den i aften står på øl med min kæreste og nogle venner. 
Har I en dejlig lørdag, søde mennesker? 
 • Reply
  Trinhammer
  23. marts 2013 at 16:10

  Love it, Line!! Kimonoen er for sej, den ligner bestemt ikke noget, der er fundet i den lokale H&M; 😉
  God lørdag!!!

 • Reply
  Karina
  23. marts 2013 at 23:42

  Du ser bare super godt ud 🙂

 • Reply
  Pixels&Poesi
  24. marts 2013 at 9:06

  Den kimono er altså et rigtig fint twist til din skandinavisk-minimalistiske stil, og så passer den jo perfekt sammen med støvler, taske og din fine hårfarve.

 • Reply
  Kia
  25. marts 2013 at 0:41

  Elsker både kimonoen og støvlerne – du er fin er du! 🙂

 • Reply
  Line S.
  25. marts 2013 at 7:35

  Tak søde Kia! Er også allerede meget glad for mine nyerhvervelser.

 • Reply
  Line S.
  25. marts 2013 at 7:36

  Årh det var et dejligt kompliment – tak! Jeg er nemlig ikke så god til at huske det der twist, derfor givet et outfit lige dét ekstra, men med kimonoen her, der bliver det lidt nemmere.

 • Reply
  Line S.
  25. marts 2013 at 7:36

  Tak søde Karina!

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  25. marts 2013 at 9:59

  Åhh, hvor er den lækker til dig den leo sag Line 🙂

Kommenter