Ting jeg kan li'

FREDAGSPOST

10. august 2018

Så står vi endnu engang på dørtærsklen til weekenden, og selvom betydningen af ugens to fridage har ændret lidt karakter, efter jeg er gået på barsel, holder jeg stadig weekendfanen højt. Måske hjulpet lidt på vej af, at vi har indført en lille regel om, at de helt syndige sager som udgangspunkt hører weekenden til, og alene udsigten til bland selv slik i rigelige mængder, er der da god grund til at glæde sig over, at vi nu er nået til fredag. Vi har ikke det store på programmet andet end et par rare barselsbesøg, som vi stadig nyder godt af. I dag har vi haft besøg af min veninde Monica, som bidrager med en lille veninde til Nola om en måneds tid, i morgen skal vi besøge mine svigerfamilie og søndag endnu et besøg af en veninde. Der ind i mellem satser jeg på, at der bliver tid at trille et par ture med barnevognen, Netflix hygge, sofalure (i flertal, tak) og at nyde ruskevejret, som jeg helt skamløst glæder mig over endelig er over os. Nøj hvor har jeg ventet på, at temperaturen skulle dale og at vi igen kan nyde udsigten til lammeskyer på himlen. Det er på en eller anden måde nemmere at nyde en uventet god dansk sommer, hvis den balanceres lidt af et par gråvejrsdage i ny og næ, og dem har jeg altså savnet. 

Hvad står jeres weekendprogram på? Til dem uden de store planer byder jeg her traditionen tro ind med en håndfuld gode tips til din weekend ….

  • Slå vejen forbi søerne i København, hvor en række madiværksættere i denne weekend dyster om at blive “Årets bedste street food”. Vinderen kåres søndag og imellemtiden du kunne nyde godt af alt fra burger til falafel og tartar. 
  • Udnytte at vejret igen tillader indendørshygge med dyner og Netflix-maraton uden dårlig samvittighed. Er du ikke allerede startet på HBO’s seneste seriesatsning Sharp Objects, kan jeg kun anbefale dig at gøre det. Uhyggeligt velspillet og vi sluger hver en episode råt herhjemme.
  • Stimulere dine grønne fingre ved at kigge forbi åbningen af det nye plantemekka Grenify, som lørdag slår dørene op på Sturlasgade 1 på Islands Brygge. 
  • Dykke ned i næste sæsons tendenser fra catwalken, som instagram lige nu bugner med ovenpå den netop afsluttede københavnske modeuge. Jeg er nok ikke den eneste, som bliver ret fed up af instagram, mens modeugen står på, men i dagene efter synes jeg til gengæld, der er noget hyggeligt over, at kigge nærmere på de kommende kollektioner, og dermed være lidt på forkant med de garderobefristelser, der melder sig allerede nu. Moden er jo på mange måde cirkulær og tendenser har det med at vise sig igen, og derfor er der noget rart ved at opdage, hvordan ens nuværende garderobe er forenelig med næste sæsons musthaves. 
  • Tjekke cult beauty brandet Glossier ud, og glæd dig over at det nu er muligt at få de fristende skønhedsprodukterne sendt til Danmark (ovenikøbet med fri fragt hvis du køber for mere end 300kr). Brandets Stretch Concealer og Solution tonic skulle især være anbefalelsesværdige. 

 

    Kommenter