Det har jeg på

OOTD: GLÆDELIGT GENSYN MED JEANS

12. august 2018

II ZARA BLUSE II TOPSHOP JEANS (gammel vask, men denne model) II COCCINELLE SHOPPER II HAVAIANAS FLIP FLOPS II MAANESTEN HALSKÆDE II 

Åh hvor det altså føles helt ualmindeligt godt at være tilbage i et par jeans som ikke har et MAMA label i. Og så er det fuldstændig ligegyldigt, at disse jeans egentlig plejede at være et nummer for store, og at jeg stadig ikke er i nærheden af at kunne lukke de to øverste knapper (hvad har man ellers køkkenelastikker for?!). Jeans er klart dét, jeg har savnet mest i min garderobe, mens jeg var gravid, da jeg aldrig helt nåede til et punkt hvor jeg sluttede fred med mine graviditetsjeans. Således priser jeg mig også lykkelig for at det aldrig lykkedes mig at få solgt mine boyfriend jeans fra Topshop, som ellers var blevet for store til mig. De er nemlig helt perfekte nu (altså bortset fra det der med at de ikke kan lukkes), mens jeg venter på at kroppen forhåbentlig finder tilbage til et stadie hvor jeg igen kan passe mine gamle yndlingsjeans.

Glæden over at være tilbage i jeans blev toppet op af min nye bluse fra ZARA, som takket være dyb udskæring og knaplukning er ret ammevenlig, hvilket gør en hel del ting nemmere i disse dage. 

 • Reply
  Carolina
  12. august 2018 at 22:35

  Hej. Må man være så fræk og spørge hvilken størrelse du købte din Stella Nova blazer i? Den er simpelthen så fin.

  • Reply
   merimeri
   14. august 2018 at 18:59

   Det må du i hvert fald Caroline ☺️ Jeg har den i en str 36, som også er min vante størrelse.

Kommenter