Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

13. august 2018

Glædelig mandag ♥

Mon de fleste af jer efterhånden er vendt tilbage til hverdagsrutinerne? Med studie, arbejde, madpakker, og gode intentioner om sunde vaner og færre is? Sådan en regnvejrsmandag føles i hvert fald lidt som at være sendt tilbage til hverdagen, men efter en sommer, der føles som uendelig, måtte den dag selvfølgelig også komme på et tidspunkt. Her i barselsboblen føles det også ret mandagsagtigt. Nola har ikke rigtig ville overgive sig til søvnen i nat, så hun har istedet holdt mig vågen med bleskift, amning, dikkedikke og en leg vi er ret glade for herhjemme, der i al sin enkelhed går ud på at Nola spytter sutten ud, græder, får sutten i munden, og spytter ud igen. Således er jeg lidt mast i dag, og burde egentlig nok snige mig til at snuppe en lur, når Nola beslutter sig for at gøre det samme, men jeg øver mig stadig lige lidt på det der med at sove i dagstimerne, som jeg alle dage har været rent ud sagt elendig til. Istedet ender jeg gerne på Instagram, foran fjernsynet, igang med et eller andet praktisk herhjemme, eller som nu, med computeren foran mig, opsat på lidt blogskriblerier. Det er nemlig også en måde jeg slapper af på, selvom jeg selvfølgelig godt ved, at det ikke virker helt på samme måde som søvn, ahem.

Nåh, dagen er heldigvis stadig lang, så måske jeg kan nå det hele. I første omgang gælder det et rart tilbageblik på nogle af sidste uges fine øjeblikke … 

II I mandags fik vi endelig vores nye bil efter at have ventet på den i 5 måneder. Og hvilken bedre måde at fejre på end med en tur i IKEA?! Nola var rimelig upåvirket af den ekspedition, og således også på den front slægter hun sin far på. Hun sov sig igennem hele seancen, hvilket jeg er ret sikker på, at Mads også ville ønske han kunne II

II Jeg hungrer sådan efter at komme noget mere out and about med barnevognen, men mens kroppen stadig er igang med at komme sig ovenpå fødslen, må jeg nøjes med kortere ture rundt på Vesterbro. Det er nu også ok, når det kan resultere i en lille matcha pause på Helgolandsgade II

II Udover at Mads fuldstændig nailer hans nye rolle som far, så har han også stadig overskud til at sørge for, at der endnu ikke er gået færdigmad i den på madfronten. Den anden aften diskede han fx op med den her pizza buffet, og jeg skal ikke sige mig fri fra at jeg blev lige en ekstra tand forelsket i ham lige der. Vejen til mit hjerte går tydeligvis gennem maven II

II Mit hjerte smelter ♥ Morgenhygge med aviser og babynusning i sengen II

II Morgenmadsfanen holdes også fortsat højt hævet herhjemme, og det er ikke uden grund at udsigten til overdådigt morgenbord altid sniger sig ind blandt mine favoritbilleder #madøre II 

II I går udnyttede jeg en stille stund til at nørde den nye sæsons trends og tendenser, og gøre en status over, hvad jeg gerne vil investere i til garderoben for at blive efterårs- og vinterklar. For mig er det en god anledning til at gøre mig nogle bæredygtige tanker omkring mit forbrug, så jeg ikke ender med hovedløst at shoppe nye tendenser, som enten allerede er dækket af min garderobe, eller som jeg måske i virkeligheden ikke rigtig får glæde af II

II Perfekt weekedafslutning. Ryan Gosling i fjernsynet og popcorn på sofabordet II

    Kommenter