Ting jeg kan li'

DET VIL JEG LAVE I SEPTEMBER

1. september 2018

September er min absolutte favoritmåned, og jeg fyldes altid med sådan en forventningsfuld glæde, når kalenderen igen når dertil. Jeg elsker de første spæde efterårstegn, friskheden i luften, de gyldne farver, at temperaturerne inviterer til at finde de vamsede strik frem, og at det igen er tid at rykke hyggen indendøre, samtidig med der stadig er god mulighed for mild sensommersol. Når jeg forhåbentlig engang skal giftes, så vil jeg giftes i september. Den måned kan altså noget! At det også er måneden, hvor jeg fejrer fødselsdag, gør selvfølgelig heller ikke begejstringen mindre, og i år tror jeg, at min fødselsdag bliver noget ganske særligt, fordi jeg for første gang kan fejre den som mor ♥

August er vitterligt fløjet afsted, og dagene er gået med at finde os til rette med Nola og et væld af barselsgæster. Jeg har nydt hvert og et af besøgene, men Mads og jeg snakkede også om forleden, at vi glæder os til, at der kommer lidt ro på og at besøgene for en stund bliver lidt færre, så der også er tid at nyde treenigheden. I september har jeg derfor planer om at sætte tempoet lidt ned, og når jeg om en måneds tid kigger tilbage, på tiden der gik, håber jeg, at det bliver med et tilbageblik på en måned der har budt på ….

 • Rar efterårslæsning. Jeg har netop modtaget den anmelderroste Spejl Skulder Blink af Dorthe Nors, og jeg glæder mig sådan til at komme igang.
 • Et besøg på Bar Pasta, som jeg er ret sikker på bliver et match made in heaven, taget min enorme pasta begejstring  i betragtning.
 • En god debut med mødregruppen, som jeg har første møde med i september. Jeg synes det er så fint et tilbud, men må også indrømme, at jeg er noget spændt på, sådan at skulle åbne op for fem komplet fremmede kvinder og deres børn.
 • Et væld af lune sensommerdage iført bare ben og blød strik og mange kilometer sammen med barnevognen.
 • Fejringen af min fødselsdag. 30 år. Så voksent, og alligevel slet ikke. Hvornår mon man føler sig sådan rigtig voksen? Selv efter at være blevet mor, er følelsen der ikke helt endnu. Nåh men jeg glæder mig gevaldigt til min fødselsdag. Det gør jeg nu altid, men i år er den noget særligt, for tænk at stå op til drømmemand og kærlighedsbarn. Bedre fødselsdagsgæster kan jeg ikke forestille mig. Stærkt i hælene på dem kommer resten af min familie og veninder, som jeg fejrer fødselsdag for senere på måneden.
 • Et malerprojekt i vores stue, hvor vi har besluttet os for at male den ene væg i den fineste gråblå farve. Planen er at kaste os over projektet allerede i morgen, og jeg glæder mig sådan til det færdige resultat.
 • En garderobe, der er gjort efterårsklar. Der skal ryddes op, sættes til salg, og gøre plads til de efterårsinvesteringer, jeg har udset mig. 

Hvad glæder du dig til i september?

 • Reply
  Nanna
  1. september 2018 at 9:00

  Jeg er så meget med på din septemberbegejstring!
  Jeg har fødselsdag i morgen (også første gang som mor), og jeg tror også, det kommer til at føles lidt ekstra særligt. Næste weekend skal vores søn døbes, så der står den på endnu mere fejring. Ellers ser jeg også frem til hygge indendøre, strikketid (når min søn sover) og hyggeligt samvær med mødregruppen og andre veninder på barsel. Sådan en dejlig rolig babyhverdag resten af måneden. Rigtig glædelig september!
  Kh

  • Reply
   merimeri
   3. september 2018 at 21:21

   Stort tillykke med fødselsdagen igår Nanna, håber du nød den sammen med din lille familie <3 Lyder som nogle herligt rare septemberplaner du har i støbeskeen. Klem til dig

 • Reply
  Pernille
  1. september 2018 at 18:14

  Lyder hyggeligt det hele. Hvilke efterårsinvesteringer har du i tankerne at gøre dig? Måske du vil lave er indslag med en masse lækkert efterårstøj til forskellige budgetter :o)

  • Reply
   merimeri
   3. september 2018 at 21:28

   Jeg pønser på at dedikere et indlæg til mine efterårsinvesteringer, da I er flere der har spurgt til det, så stay tuned 😉 Også en vildt god ide med et indlæg med guide til efterårstøj på forskellige budgetter – jeg vil se om jeg kan finde tid til det! Klem

 • Reply
  Kirstine
  1. september 2018 at 18:39

  Jeg er ligesom dig Line også helt vild med september. Min yndlingsmåned! Det lyder til, at du har mange gode ting at se frem til <3

  • Reply
   merimeri
   3. september 2018 at 21:25

   Længe leve september! Håber du går en dejlig en af slagsen i møde Kirstine. Knus

Kommenter