Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

3. september 2018

Der er mandagspost ♥

Jeg har taget tilløb til det her indlæg siden i morges, men tiden forslog ligesom aldrig, så nu ender det med at blive et eftermiddagsskriv frem for en morgenhilsen, som jeg ellers havde tænkt mig. Vi har været på farten det meste af dagen; først inde forbi mit arbejde for at sige hej til mit team og vise dem Nola og dernæst en tur rundt på Vesterbro for at klare denne uges indkøb. Nu er Mads hjemme, og han er gået op for at sove eftermiddagslur med Nola, inden min lillebror kommer forbi til aftensmad. Det giver mig ca 40 minutter til blogskriblerier, og hvis der er noget, livet med en baby indtil videre har lært mig, så er det denondelyneme at effektivisere min tid. De 40 minutter (som i skrivende stund er reduceret til 36) skal derfor bruges fornuftigt, og jeg har planer om både at dele sidste uges favoritstunder og få færdiggjort et outfit-indlæg, som har været i støbeskeen hele weekenden, uden at blive færdiggjort. First thing first, det er tid til en håndfuld små glimt fra ugen der gik ….

II Mit nye foretrukne ammesetup; med Sex & The City kørende i baggrunden mens Nola slår sig løs i mælkebaren. Det gør, at de mange timer, vi hver dag bruger på at amme, på en eller anden måde ikke føles helt så lange II

II I tirsdags havde vi et vennepar som også lige nu er på barsel til frokost, og det var simpelthen så hyggeligt at kunne lave sådan en aftale på en helt almindelig hverdag. Også selvom Nola lod til at være lidt skeptisk over venindebesøget II

II Den lille dame havde også sin debut udi bloggerevent i sidste uge, hvor vi var inviteret til genåbningen af Babysam butikken på Amager. Hun sov sig gennem herlighederne, hvilket var helt perfekt, for så kunne undertegnede istedet i ro og mag shoppe amok i de mange efterårsfristelser, som i anledning af åbningen var sat ned med 20% II

II Og se lige nogle fine sager, jeg kom hjem med. Vi er så småt ved at gøre Nolas garderobe efterårsklar, og Babysam havde simpelthen så mange sager fra både Joha, Noa Noa Miniature og Petit by Sofie Schnoor, at jeg havde svært ved at begrænse mig II

II Frokostdate på Granola med en anden barslende veninde. Jeg føler mig simpelthen så heldig over, at jeg har en del veninder, som alle er på barsel samtidig med mig, for det er alts lidt hyggeligt sådan at kunne sætte hinanden i stævne midt på dagen en ganske almindelig onsdag II

II Søndagssysler; igår kastede jeg mig nemlig over det malerprojekt, som jeg også nævnte på min september ønskeseddel. Resultatet er simpelthen blevet så fint, og jeg glæder mig til at være helt på plads med at genindrette, så jeg kan vise jer det endelige resultat II

II Sådan cirka verdens hyggeligste puttestund. Jeg nyder virkelig de her øjeblikke, fordi jeg godt ved, at jeg inden vi ser os om, har en baby der kravler og er alle vegne, og derfor ikke i samme omfang har brug for at putte hos sin mor II

    Kommenter