Ting jeg kan li'

FREDAGSPOST

4. januar 2019

Yes. Fredag. Efter bare to rigtige hverdage. Det kan vi ikke brokke os over. Solen har skinnet så fint over os de seneste dage, og selvom blæsten har raset, har temperaturerne været milde. I hvert fald på januar målestokken. For mit vedkommende har det resulteret i et fremragende januarhumør indtil videre, og jeg har planer om at værne om det, så det kan holde måneden ud. 

Idag er jeg stået op til en stille og rolig fredag her i barselsland. Formiddag er lig med arbejdstid til bloggen og lidt praktiske gøremål herhjemme, fordi det kan times så fint med Nolas lange lur. I eftermiddag har vi en aftale med en veninde, hvor vi triller barnevognene forbi Frederiksberg Chokolade til en kop varm chokolade efterfulgt af en gåtur i Frederiksberg Have. Vejrmeldingen byder på strålende eftermiddagsvejr, så det skal udnyttes. Og derefter kan weekenden sådan officielt skydes igang. 

I aften er jeg alene hjemme med Nola, mens Mads er ude at spise med en kammerat. Håber sådan, at det bliver en af de aftener, hvor hun ikke vågner hvert kvarter, efter hun er blevet puttet, så jeg istedet kan nyde lidt solotid på sofaen. Der er ny sæson af DR-serien Yes, No, Maybe, som Soundvenue netop har kastet fire begejstrede stjerner efter, så den har jeg på fredagsprogrammet. I morgen håber jeg at nå en tur hen forbi fitnesscentret, så jeg om ikke andet holder fast i bare én ugentlig træning, ahem. Det vil også være en fin grobund for at kunne gå all-in på popcorn og bland selv slik når vi senere lørdag har en kærestedate i biografen. Vi har endelig fundet tid at tage ind og se A star is born, mens farmor og farfar hygger med Nola. Og er du vimmer jeg glæder mig til en uforstyrret filmoplevelse med Mads i hånden. 

Søndag er der indtil videre helt åbent program. Vi har snakket om at tage ud at spise morgenmad et sted, så nu må vi se.  Ellers kan jeg jo passende tage udgangspunkt i denne uges weekendtips, som kommer her.

 • Tage på Vintage Deluxe Marked på Docken, hvor landets bedste vintage butikker sælger ud af bl.a. klassisk møbeldesign og keramik i weekenden. 
 • Apropos mit indlæg om januar planer, så kan du gribe udfordringen og rydde op i dén der hulter-til-bulter rodeskuffe eller skab, som vi alle har. Jeg tog fat på en af vores skuffer allerede onsdag, og det føles SÅ rart nu at have fået orden på kaosset. 
 • Synke dybt ned i sofaen og binge watche nyeste sæson af Modern Family, som netop er udkommet på Netflix. 
 • Spice din weekend op med middag på den nyåbnede asiatiske restaurant Tigermom, som Berlingskes madanmelder netop har kastet 5 stjerner i retning af. Der er ledige borde både i aften og i morgen lørdag. 
 • Er du shoppelysen, kan du passende slå vejen forbi Núe elle Another Nué der starter deres altid fristende udsalg i dag. Webshoppen følger efter i morgen klokken 10. 
 • Stryg forbi din yndlings blomster pusher og forkæl dig selv med en buket af dine yndlingsblomster. Det vil klæde din weekend, det lover jeg!
 • Reply
  Anne
  13. januar 2019 at 22:49

  Hvor er de fine bundter spottet? 🙂

  • Reply
   merimeri
   14. januar 2019 at 17:37

   Hos Blomsterhjørnet på Værnedamsvej 😊

Kommenter