I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: DECEMBER SHOPPING

5. januar 2019

II BAUM UND PHERDGARTEN KJOLE II H&M ULD TØRKLÆDE II H&M FLÆSE SKJORTE II ADIDAS YUNG-1 SNEAKERS II

I kender rutinen. En ny måneds komme betyder også en ny status på den forgangne måneds forbrug. Og mens novemberforbruget var presset helt i bund, da er min decembershopping i den højere ende. Faktisk det højeste siden maj, og det var ingenlunde planlagt, at dét skulle være tilfældet i en måned, der i forvejen er spændt godt for med julegaveindkøb und alles. Ikke desto mindre var det altså sådan det blev, og det især købet af den ternede kjole fra Baum und Pherdgarten der trækker beløbet af. Hele 2799kr beløber kjolen sig nemlig til, og mens jeg normalt ville have forsvaret at spendere den slags penge på en kjole, så har jeg gjort det i år, fordi den både har fungeret som årets kjole til jul og nytår. Og nok også kommer på til barnedåben. Den er både gudesmuk og klassisk, og jeg knuselsker den, når jeg har den på, og således har jeg ikke et sekund fortrudt den store udgift til den.

Udover kjolen er der også flyttet et par nye sneakers ind, som jeg viste i aktion i onsdags, og to køb fra H&M. Uldtørklædet, som jeg var nødt til at slå til på, da først det blev sat ned med 50%, og en lyseblå flæseskjorte, som jeg viste på i indlægget her. Gode, klassiske og meget anvendelige køb, som jeg glæder mig over at have i garderoben.

 • Reply
  Natascha
  6. januar 2019 at 13:08

  Har selv købt den lyseblå skjorte fra H&M på udsalg og er blevet SÅ glad for den 🙂

  • Reply
   merimeri
   6. januar 2019 at 20:19

   Har også haft den skjorte på i dag, og jeg føler mig simpelthen også så godt tilpas i den, hver gang jeg har den på. Godt highstreet fund vi har gjort os der 😉

 • Reply
  Maria
  6. januar 2019 at 22:53

  Den er SÅ pæn den kjole.
  Kan man amme i den?

  • Reply
   merimeri
   20. januar 2019 at 15:40

   Sagtens. Der er knapper inde bag guld-reversen 🙂

Kommenter