Det har jeg på

WEEKEND I BABYFLØJL OG ULD

6. januar 2019

II SELECTED FEMME ULDFRAKKE II SELECTED FEMME STRIK II APC FLØJLSNEDERDEL II ADIDAS YUNG-1 SNEAKERS II PROENZA SCHOULER PS11 TINY II

Igår var jeg ude og lufte lutter nye garderobesager. I onsdags startede en af mine Vesterbro-yndlinge Kyoto nemlig udsalg, og vi udnyttede familiefridagen til at trille hen forbi. Og det blev en flot affære, eftersom der var ualmindelig mange fine ting på bud. Bl.a. nederdelen i babyfløjl fra franske APC, som jeg kastede min kærlighed efter allerede tilbage i august. Dengang var hverken min talje eller økonomi klar til at investere i den, men det var de til gengæld i onsdags, hvor jeg kunne snuppe den med hjem med 50% rabat. Det samme gjorde jeg med den camelfarvede strik og en mørkeblå uldfrakke. Begge fra Selected Femme. Jeg har drømt om en klassisk mørkeblå uldfrakke til samlingen, og denne er så fin med bindebåndet i taljen og kraven der for en gangs skyld kan knappes helt op i halsen, hvilket mange andre frakkemagere kunne lære lidt af. Jeg har uden at lyve haft det her sæt på siden i onsdags, hvor det blev købt, så det tegner godt. Og mig der ikke forstår, hvorfor jeg har så meget tøj, jeg ikke når at få brugt …. det er da klart, når jeg vælger at have det samme på i en lille uge ad gangen. Ha.

Igår, på vej ned i slikbutikken efter slik til biografdaten, lokkede jeg Mads til at skyde lidt billeder (og med lidt mener jeg selvfølgelig i omegnen af 100 styk) af tøjet, så jeg straks kunne dele mine nye udsalgsfund med jer. Jeg har vist ikke ejet noget i beige siden den tid med tropetbukserne i beige stretch fra Vero Moda, hvis I husker dem? Nu er tiden imidlertid moden til, at jeg igen kaster mig over camelfarverne, og jeg synes, hvis jeg selv skal sige det, faktisk at de fungerer ret godt.

Nederdelen har jeg på igen i dag, omend jeg har valgt at skifte strikken ud med en anden overdel bare lige for at prøve andre græsgange til en afveksling. Der må være grænser for hvor mange dage i træk man kan slippe afsted med at gå rundt som en ulden kamel. Kombinationen i dag fungerer også ret fint, så hvis I er heldige, måske der kommer en omgang outfitbilleder ud af det. Vejret er i hvert fald med os i dag, så nu vil jeg tage både min største og mindste ven under armen og begive os ud i det fine søndagsvejr. 

 • Reply
  Ida
  6. januar 2019 at 17:47

  Meget fint outfit! 🙂

 • Reply
  Ida
  6. januar 2019 at 17:49

  Fint outfit! Farvekombinationerne spiller bare 🙂

  • Reply
   merimeri
   6. januar 2019 at 20:18

   Synes også den mørkeblå går ualmindeligt godt til de beige toner! Ny yndlings-kombo 😉

 • Reply
  Michaela
  6. januar 2019 at 20:11

  Hvordan er nederdelen i strørrelsen? Den er virkelig pæn😊

  • Reply
   merimeri
   6. januar 2019 at 20:17

   Med mine post-fødsels hofter har jeg valgt at tage den i en str. 38, hvor jeg nok ellers normalt havde valgt en 36. Kunne godt lukke 36, men følte mig bedre tilpas i et nr større, så hvis du veksler mellem to, ville jeg tage den i den store størrelse 🙂

 • Reply
  kathrine
  6. januar 2019 at 20:22

  Hvor er den nederdel dog bare super smuk til dig! Og godt indlæg 🙂

  https://nouw.com/blogaboutkathrine

Kommenter