Ting jeg kan li'

DET VIL JEG LAVE I FEBRUAR

1. februar 2018

410ad0bd-9f75-4890-87a3-9406c9492abd

Billede via Airbnb

Er jeg den eneste, der har glædet mig helt ustyrligt til januar var ovre, og vi endelig kan indvie februar? Jeg synes godt nok, det har været en lang og kedelig måned, og det har ikke gjort januarhumøret bedre, at dagene med dagslys nærmest har kunne tælles på én hånd. Således er jeg fast besluttet på, at februar skal være en langt sjovere måned, end dens forgænger, og som jeg har siddet her i eftermiddag og skriblet ned, hvad jeg gerne vil fylde min februar op med, tegner det heldigvis godt.

I februar vil jeg nemlig: 

Tælle dagene til, at jeg sætter mig til rette i flyet på vej mod Marrakech. Mild forårssol, smukke pastelfarver og god mad. Vi skal bl.a. bo i denne fine riad. Om kun 21 dage!

Fejre flere af de mennesker, jeg holder allermest af, og som alle har fødselsdag i februar; Mads, min lillebror, min fætter og kusine

Få tid til en morgenmadsdate med Mads på The Corner, hvis wienerbrød han har sukket efter i snart umenneskelige tider (synes han i hvert fald selv, at dømme ud fra hans iver over at komme afsted)

 Invitere min kære mormor og morfar på lørdagsfrokost. En del af deres julegaver fra min lillebror, Mads og jeg, og jeg glæder mig helt til at skulle forkæle dem med mad ude i byen

♥ Fortsætte (eller ok, starte) på en rytme med en ugentlig klasse i yndlings yogastudioet Senses. Efter en al for lang pause og konstant dårlig samvittighed over at betale til et abonnement, jeg ikke bruger, skal jeg simpelthen ind i en rutine igen, ikke mindst fordi det en rutine, der gør mig glad

 Fejre at den rigtige fastelavnsmåned er over os. Det kræver selvfølgelig endnu et par fastelavnsbollesmagninger, og jeg håber, at nå forbi Granny’s House på Frederiksberg, hvis udgave jeg har hørt godt om. Måske der også er plads til at teste den her opskrift fra Danica Chloe

Udgive en guide til de bedste morgenmadssteder i København – sådan en tænker jeg vil falde i ret god jord? 

Krydse fingre for, at min garderobeudfordring med dertilhørende garderobeudsalg indbringer mig nok til, at jeg kan klikke dette smukke Anni Lu armbånd hjem 

 • Reply
  Emma Martine
  1. februar 2018 at 19:38

  Glæd dig til Marrakech! Har lige været der i december og det er en mega fed by. Jeg kan stærkt anbefale af tage en nat i ørkenen, det var uden tvivl den bedste oplevelse jeg havde! På mit forrige indlæg kan du se lidt billeder derfra og en kort beskrivelse af hvad der gjorde det så fantastisk! God februar 😀 Emma Martine

  • Reply
   merimeri
   2. februar 2018 at 7:11

   Det kan du tro, jeg også gør! Dejligt indlæg at læse igennem Emma Martine – tak for at dele 🙂 Knus til dig

Kommenter