Ting jeg kan li'

MIN JULEGAVE INSPIRATION

19. november 2022

Jeg ved ikke med jeres familier, men min forventer altså at årets julegaveønsker skal være på plads allerede i den tidlige november, så alle har en chance for i ro og mag at få styr på julegaverne. Den tanke er jo egentlig meget rar, så således har jeg altså inspirationen til julegaverne tidligt på plads i år. Og skulle I nu være nogle, der godt kunne bruge ideer til egne gaveønsker – eller gaver at give til én I har kær, kommer her mine ønsker til inspiration.

Ønskerne er en herlig blanding af lidt til garderoben, lidt til skønhedsskuffen, lidt af praktisk karakter og lidt til ren nydelse. En lille liste af små brands der har kvalitet og holdbarhed for øje.

  1. Cashmere vanter Ficus Folium
  2. Nederdel Binné
  3. Toilettaske Skall Home
  4. Facial roller Smuk Skincare
  5. Bukser Ficus Folium
  6. Om udregning af rumfang Solvej Balle
  7. Conditioner 2 Purely Professional
  8. Silkerib Oscalito

    Kommenter