Ting jeg kan li'

FREDAGSPOST

22. juni 2018

Godmorgen venner og glædelig fredag. Glædelig midsommerweekend ♥

Mon I også er stået op til silende regn? Hvad er det med Danmark og midsommer? Det regner jo konsekvent hvert år, og det lægger altså lidt en dæmper på midsommer traditionerne, hvordan de så end ser ud hjemme hos jer. Vi har ikke en fast tradition om at fejre Sankt Hans. Nogle år har vi været forbi Frederiksberg Have (altså når ikke det regner), sidste år var det på Christianshavn og i år skal aftenen bruges i selskab med Queen B og Jay-Z i Parken. 

Inden jeg når så langt, skal dagens arbejde dog lige klares, og jeg lægger tidligt ud med at dette fredagsskriv, inden kontoret kalder. Der er altid lidt meget at se til post-ferie og eftersom jeg også så småt er igang med at overlevere mine arbejdsopgaver i forbindelse med den snarlige barsel, er der rigeligt at se til, og jeg glæder mig allerede helt til weekend, selvom jeg er et skarn for at have det sådan efter kun en dag tilbage fra ferie. 

Kampgejsten holdes oppe af det vældig rare weekendprogram, jeg har foran mig. Det er nemlig sådan en weekend, hvor der både er lidt i kalenderen, men hvor der også er plads til at flade ud og gøre, hvad der falder mig ind. Og hvis vejret fortsætter sådan her, bliver det nok noget med Netflix eller HBO, hah. I aften står den på fødselsdagsfejring af min veninde Christina, og i morgen koncerten i parken. Ovenpå udgivelsen af deres fællesalbum i sidste uge, er jeg ret spændt på hvordan sættet kommer til at være. Forhåbentlig et godt mix af både gammelt og nyt. Ovenpå en både fredag og lørdag med planer, er søndagen holdt åben, og jeg forestiller mig det bliver noget med at starte dagen med en tur i svømmehallen efterfulgt af lækkert morgenbord og så ellers bare tage dagen lidt som den kommer, inden en ny uge igen kalder. 

Måske jeg vil plukke lidt weekendplaner fra nedenstående liste …

 • Catche op på dramaserien The Affair, hvor sæson 4 netop har haft premiere på HBO. 
 • Tage forbi Lille Bakery, som lader til at være Københavns næste it-bageri. Med turen ud til Refshaleøen tænker jeg også, at man har gjort sig ekstra fortjent til noget med rigeligt smør og sukker. 
 • Finde din indre kræmmer frem og tage til søndagens loppemarked på Bryggen, som er et af Københavns største udendørsmarkeder med mere end 150 stadeholdere. Markedet har åbent fra 10-17 
 • Købe (eller låne din kæreste, fars eller brors) Euroman og læse det lange portræt af Vladimir Putin. En mand hele vesten forholder sig til, men som få af os egentlig ved ret meget om. Portrættet, som er skrevet i essayformat, er virkelig interessant og oplysende læsning. 
 • Få afprøvet en af de nye Byens Bedste Vindere, som endnu ikke er blevet besøgt. For mit vedkommende måtte det godt være den japanske restaurant Jah Izakaya, som vi endnu har haft tilgode at få prøvet selvom den er meget anmelderrost og blot ligger 500m fra hvor vi bor. 
 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  22. juni 2018 at 11:58

  Jeg skal til Sct. Hans i Aalborg Zoo – de rydder savannen hvert år og så er der bål, båltale med Peter Mygind sang og måske en fadøl at hente (:

  – A

  • Reply
   merimeri
   22. juni 2018 at 14:25

   Ih dét lyder vel nok også hyggeligt – og seje omgivelser at gøre det i zoo. God fornøjelse! Klem til dig

 • Reply
  Lina /selvskabet.dk
  22. juni 2018 at 13:39

  Hvor lyder din weekend til at være en perfekt kombi af oplevelser og afslapning. Min er ren afslapning. Hos os er der afbrændingsforbud, så der bliver næppe meget bål, men godt selskab er også al rigeligt.

  • Reply
   merimeri
   22. juni 2018 at 14:27

   Jeg føler også jeg står med et ret godt lod i weekendlotteriet 😉 Åh ja, afbrændingsforbuddet lader også til at gælde i alle kommunerne omkring hovedstadsområdet, så det bliver også en lidt anden type Sankt Hans fejring i år. Men du har ret; med godt selskab når man heldigvis langt!

Kommenter