Ting jeg kan li'

KLÆDT PÅ TIL ÅRETS JULE- OG NYTÅRSFESTER

20. oktober 2018

II GANNI SLÅ-OM-KJOLE II TOPSHOP VELOURSATIN KJOLE II H&M MØNSTRET SILKEKJOLE II H&M VELOUR KJOLE II H&M PRINTET SILKEKJOLE II TOPSHOP GUL MINIKJOLE II MUNTHE BLONDEKJOLE II H&M VELOURKJOLE II STELLA NOVA GLIMMERKJOLE II TOPSHOP SORT MINIKJOLE II STELLA NOVA FLÆSEKJOLE II

Jeg prøver lige at være på forkant med situationen og for en gangs skyld søge inspiration til årets jule- og nytårskjoler i god tid mens butikkerne stadig bugner og et øget tidspres ikke får mig til at hoppe på den første den bedste glimmersag, jeg falder over. Jeg plejer altid at føje en enkelt eller to kjoler til samlingen, når vi nærmer os december, fordi det altid føles rart at hoppe i en ny festlig sag forud for en julefrokost eller nytårsfest, og i år skal ikke være nogen undtagelse.

Således har jeg trevlet nogle af mine favorit webshops igennem og har fundet intet mindre end 11 pæne kjoler, som ville være perfekte festkjoler til de kommende måneders mangle festlige anledninger. Nu er det jo svært at pege et par favoritter ud, som jeg sidder her og er blevet vilde med alle 11 bud, men hvis jeg nu fik vredet armen om, og blev tvunget til at vælge, gad jeg især godt begive mig ud i den tunge mørkeblå velourkjole fra H&M eller en af minikjolerne fra Topshop. Denne har jo den smukkeste farve, som jeg tror, kunne stå godt til mit store, røde hår. 

Har I en favorit?

    Kommenter