Ting jeg kan li'

DET VIL JEG LAVE I AUGUST

2. august 2018

Nøj hvor er jeg rørt og taknemmelig over jeres fine modtagelse af min fødselsberetning, som har fyldt herinde på bloggen de seneste dage. Det er jo et enormt personligt skriv at dele med hele internettet til skue, men som jeg læser hver og en af jeres søde kommentarer til indlæggene, er jeg kun blevet bekræftet i, at matriklen her er det rette sted at dele sådan en beretning. Så tak for det og for jer!

Baby Nola og min nye tilværelse som mor kommer uden tvivl til at fylde mere herinde på bloggen, fordi det bliver omdrejningspunktet for hele min verden, men som jeg også har skrevet lidt om tidligere, er det også vigtigt for mig, at der stadig er plads til alt det andet også. Fra nye garderobeforelskelser og boligprojekter til rare hverdagsglimt og skriv om de ting, der optager mig udover at være mor. Som for eksempel en ønskeliste for, hvad jeg håber, min august kommer til at byde på. Vi har nemlig vendt et nyt kalenderblad, og har bevæget os ind i den sidste officielle sommermåned – omend jeg håber, at september også byder på en lun og rar sensommer, selvom det næsten virker uforskammet at bede på flere sommerdage, som vi i dag kan tælle sommerdag nummer 61. 

Med en to uger gammel baby på armen, er det svært at forudsige, hvad min august kommer til at byde på, men jeg vil i hvert fald skele til listen her, som jeg kaster mig over den nye måned:

  • På mandag kan vi endelig hente vores nye bil efter at have ventet på den siden marts. Jeg tænker at fejre med en tur i IKEA.
  • Juli skulle være brugt på selvforkælelse inden baby kom. Det nåede jeg ikke, så forhåbentlig august istedet kan blive måneden hvor jeg finder tid til en klipning hos Kimoli, og får brugt det der gavekort til graviditetsmassage hos Moderliv – heldigvis kan det også bruges til en barselsmassage. Tænker det er med at udnytte, at Mads stadig er på barsel og at Nola lige nu sover sig fra det meste. 
  • Tage på morgenmadsdate på Lille Bakery. Det tror jeg også, at min croissantglade baby vil sætte pris på. 
  • Beslutte mig for om og i så fald hvordan, jeg skal fejre min 30 års fødselsdag i næste måned. Jeg har helt bestemt lyst til, at der skal ske et eller andet, spørgsmålet er bare hvad og hvilket omfang der er foreneligt med knap to måneder gammel baby.
  • Finde en ammestol til Nolas værelse. Drømmer om en fin gammel gyngestol i flet, men har endnu ikke fundet den helt rette. Denne er fin, men er desværre i en børneudgave. Der er også denne her, som er drømmeversionen, men jeg er for nærig til at give +3000kr for den. 
  • Tage hul på projekt billedvæg. Der skal ske noget nyt på væggen i stuen, hvor vores bogkasser hænger, og jeg er derfor gået igang med at kigge efter fine plakater at pynte med. 
  • Planlægge mine efterårsgarderobeinvesteringer. Her post fødsel trænger jeg til, at der skal ske noget nyt i garderoben, og med det forestående efterår er der masser af fine nye garderobefristelser at dykke ned i. Jeg vil dog gerne forbruge med omtanke, og vil derfor bruge lidt tid på at gennemgå min garderobe, og se hvad jeg egentlig mangler i forhold til den nye sæson. 

    Kommenter