Ting jeg kan li'

DREAMING OF SPRING SHADES

20. marts 2018

spring-shadesII 1 H&M MERINOULDS BLUSE II 2 WEEKDAY JEANS II 3 BECKSÖNDERGAARD STRØMPER II 4 MANGO SOLBRILLER II 5 ZARA LOAFERS II 6 STELLA NOVA BLAZER II 7 MANGO TASKE II 

Åh altså, endnu en solskinsdag. Jeg er vild med det, og jeg er millimeter fra at have tilgivet vejrguderne for de isvinter-temperaturer, vi den seneste tid har måtte døje med. Det dufter af forår venner, jeg begynder altså at tro på det! Derfor drømmer jeg i disse dage også om lysere farver og om at kunne lade den store vinterfrakke og vinterstøvlerne vige til fordel for en forårsfin blazer, pastelfarvede strømper i åbne sko og solbriller. Og så drømmer jeg rigtig meget om jeans. Hvilket er selvtortur, når jeg ikke længere kan passe mine jeans, og samtidig har lidt af en fobi imod gravid-jeans. Hvis der er noget, der kommer til at motivere mig til at komme tilbage til pre-preggo formen i lynets hast, så er det udsigten til at komme i mine vante jeans igen.

 • Reply
  Camilla T
  20. marts 2018 at 9:26

  Preggo-jeans er altså en lifesaver! Eller graviditetsbukser og strømpebukser generelt. Bare vent til du bliver lidt større 😉 Jeg knuselsker i hvert fald mine. Jeg har fundet to par habitlignende bukser i H&M, som er virkelig fede og slet ikke kedelige og praktiske eller hvad man nu tænker om graviditetstøj, så det findes derude, selvom det nogen gange kan være svært at finde 😂

  • Reply
   merimeri
   20. marts 2018 at 9:40

   Haha åh ja, jeg er også så småt begyndt at forberede mig på, at jeg må et tidspunkt nok bliver nødt til at give efter for de preggo-jeans der. Synes bare udvalget er så begrænset, og umiddelbart ingen, der liiiige er, som jeg gerne vil have de skal være i forhold til vask og pasform. Er det bare H&M’s gravidjeans du har valgt?

   • Reply
    Camilla T
    24. marts 2018 at 18:00

    Ja, jeg har et par sorte og et par grå jeans, hvor der er lidt elastik i stoffet. De er rigtig behagelige. Og så som sagt to par lidt finere bukser, der er lidt habitagtige – et par i grå og et par i mørkeblå med nålestriber. Og så masser af graviditetsstrømpebukser 🙂 Alt sammen fra H&M. Jeg gider ikke bruge for mange penge på det, når det er i en begrænset periode, man bruger det 🙂

    • Reply
     merimeri
     25. marts 2018 at 15:46

     Jeg har netop klikket et par forvaskede blå hjem, og så går jeg og håber på, at de også kommer på lager igen i min størrelse i grå, og så håber jeg, at jeg kunne være nogenlunde dækket ind. Jeg har nemlig fuldstændig ligesom dig, og har ikke lyst til at bruge en masse penge på graviditetstøj, som trods alt kun skal bruges i ret begrænset periode.

     • Camilla T
      27. marts 2018 at 16:38

      Mon ikke det går så? 🙂 Det bliver jo nok også varmere snart og så kan man komme langt med strømpebukser og oversize kjoler 😉 Jeg har også kun så mange par, fordi jeg er pædagog i en vuggestue og der blive man beskidt, skulle jeg hilse og sige. Haha!

     • merimeri
      29. marts 2018 at 17:11

      Åh ja, så kan jeg godt se at der selvfølgelig kræves lidt ekstra af garderoben. Der er jeg ikke helt så udsat ved mit skrivebord inde på kontoret, hihi.

 • Reply
  Ida
  20. marts 2018 at 19:53

  Nu har jeg godt nok kun være gravid efterår-forår, og det gør nok en forskel, men mon ikke du også er nødt til at overgive dig til et par preggo-jeans før eller siden 😉 I øvrigt er de altså SKØNNE efter fødslen! Jeg tabte alle 15 kilo i løbet af nogle uger, men ens facon er altså ikke helt den samme, så der havde jeg god gavn af mine gravid-jeans 😉
  I min første graviditet brugte jeg H&Ms og de fungerede upåklageligt. Denne gang har jeg efter kyndig vejledning hos Enula9 afprøvet Mamalicious, med stor tilfredshed (bortset fra at farvetabet er en helt anden skala end hos mine Acne jeans der gemmer sig i skabet)!

  God jagt, hvis du overgiver dig!

  • Reply
   merimeri
   20. marts 2018 at 20:05

   Haha åh jo, jeg tænker nok også, at jeg realistisk set ikke har nogen vej udenom, med mindre jeg vil klare mig i strømpebukser – og bare ben når den tid kommer – frem til august, og det bliver alligevel nok også liiiige ensformigt nok. Men jeg strækker den lige så lang tid jeg kan. Godt tip med Mamalicious! Vil du sige, at de er bedre end H&Ms? Knus til dig søde Ida

Kommenter