Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

19. marts 2018

Hej venner, så er der mandagspost med et kært tilbageblik på nogle af sidste uges fineste stunder. Og som I ret hurtigt vil fornemme, så var det en uge i madens tegn. Well, det er langt størstedelen af mine uger egentlig, for er der noget, der kan få mig op ad sofaen, er det udsigten til gode spiseoplevelser, og dem var der mange af i den forgangne uge #madøre. Heldigvis var der også plads til lidt andet …. som fx kollegalove og køb af forårets muligvis fineste kjole.

vsco-photo-6II Med den sibirske kulde susende udenfor, føltes det tiltrængt at lade som om det var sommer i et prøverum hos Ganni. I var mindst lige så begejstrede for denne prinsessedrøm af en kjole, som jeg var, og efter en lille smule betænkningstid, slog jeg til, da en sød læser tippede om, at den var at finde med en klækkelig rabat i Magnolias Luksus 2ndhand, som hun arbejder i #verdensbedstelæsere II

vsco-photo-4II Pastelmekka på vores morgenbord og en morgenmad der er god for både krop og sjæl. Smoothiebowle på frossen spinat og broccoli, ingefær, banan, citron og vaniljeprotein og toppet med hjemmelavet granola, chiafrø og ristede kokosflager. Grøn juice fra Frankly, blødkogte æg, og skyr med granola og vindruer. Jeg kommer nok aldrig til at vælge et favoritmåltid, men jeg kan virkelig godt lide morgenmad II

vsco-photo-7II Mens Mads havde indtaget stuen til Champions League aften med en kammerat, var jeg forvist til soveværelset. Og da er der kun én ting at gøre. Et snackfad og nyeste stak modemagasiner med ind i dynerne II

vsco-photo-1II Kollegalove i sin reneste form; min søde kollega Kali havde være en tur på vores Berliner-kontor i sidste uge, og med sig hjem havde hun købt en kæmpe pakke Kinder til os. Som I kan fornemme på min kollega Lasse ‘s kamerasmil oppe bagved, så vakte sådan en rejsegave STOR  begejstring II 

vsco-photo-2II Fredag var vi inviteret på Lo-Jo’s Social for at prøve deres menu, og det er svært ikke at være begejstret for den livlige stemning, man bliver mødt af straks man træder ind i de farverige lokaler på Landemærket. Og så gør det i øvrigt ikke spor, at menukortet byder på lækre sager som sliders, gyldenstegne calamari, croquetter og en af de bedste virgin drinks, jeg endnu i min karriere som gravid har fået serveret II 

vsco-photo-5II Lørdag morgen på vej i svømmehallen. Jeg prøver at finde nogle alternativer til min styrke- og cardiotræning, her mens maven vokser, og jeg vil derfor se, om jeg ikke kan komme afsted i svømmehallen engang om ugen. Lørdag var en succes, og det bedste af det hele er næsten den der rare træthed, man får i hele kroppen efterfølgende. Ren velvære II

vsco-photo-3II Søndag stod den på hovedrengøring, og en tømmermændsramt kæreste, som jeg også skulle tage mig lidt af. Heldigvis havde jeg planlagt det godt, og belønningen for min praktiske søndag morgen og formiddag bestod af frokostaftale med to veninder på Aamans 1921. Deres smørstegte rødspættefilet med håndpiller rejer ikke? To die for. Og jeg spekulerer allerede over, hvornår jeg mon kan forsvare sådan en krabat igen. II 

    Kommenter