Ting jeg kan li'

ON MY MIND #3

21. juni 2018

Jeg er tilbage fra Portugal og er landet trygt og godt i sofaen sammen med min bbhugme ammepude (lifesaver these days) og udover at tænke på, hvordan jeg nogensinde skal komme op fra sofaen igen, så tænker jeg for tiden også en del på …

 • hvordan man efter bare én sølle dag tilbage på kontoret kan være træt som om man har været igang hele ugen? Jeg er mere end klar på barsel, og de næste 11 arbejdsdage må egentlig gerne bare flyve afsted
 • at vi ovenpå Paris og Portugal nu ikke har flere rejser på programmet. Det tror jeg ikke er sket før, fordi jeg er ret stor fan af devisen om, at man bedst kommer sig ovenpå sin holiday blues ved at have en ny ferie at se frem til. Nuvel, vi har været afsted på 6 rejser de sidste 7 måneder, så vi har også været priviligerede, men det bliver helt mærkeligt ikke at skulle sætte sig i en flyver det næste lange stykke tid.
 • bland selv slik. Ovenpå en is- og snackfyldt feriediæt proklamerede Mads igår, at vi ikke må få bland selv slik de næste fire uger, og det får mig ærligt talt til at tænke endnu mere på slik. Hah. Da jeg spurgte ham, om forbuddet også gjaldt hvis nu baby inde i maven på sin mors vegne drømmer om bland selv slik, og jeg synes jeg fornemmede en vis tøven, så måske der er håb forude.
 • at den her ginseng eye cream fra origins er den bedste øjencreme jeg nogensinde har brugt. Helt perfekt mod puffy eyes og mørke rander. 
 • hvor længe jeg tør have is i maven og vente med at slå til på den perfekte ternede blazer, som lige nu er sat ned med 40%. 50% besparelse føles bare så meget bedre … 
 • at vi endelig har fået en leveringsdato på den bil, vi skrev under på leasingaftalen for tilbage i marts. Og start august skulle vi gerne kunne trille afsted i vores nye Volkswagen T-Roc. Krydser i mit stille sind fingre for, at den når at komme lige inden baby, så vi selv kan køre til fødegangen fremfor med taxa. Eller med 1A som vi også joker lidt med. 
 • om jeg er voksen nok til at kaste 2200kr efter drømmesengetøjet fra tekla fabrics. Jeg tror det ikke. Det er bare sååå pænt. Måske oplagt som et ønske til min 30års fødselsdag om et par måneder. 
 • at baby i dag er 34 uger gammel, hvilket vil sige, at skulle hun blive født nu, ville hendes lunger være udviklede nok til, at hun som udgangspunkt kan klare sig uden hjælp til at trække vejret. Det synes jeg er en ret rar tanke. 
 • den fineste shopper med kvaster fra H&M. Nuvel, jeg mangler ikke tasker. Slet ikke shoppere. Men derfor kan man jo godt fristes … 
 • Malte Eberts (aka Gulddreng) nye single i eget navn ‘Rather be‘. Jeg siger jer den er god, og det føles godt at kunne sætte en af hans sange på repeat uden fare for at blive forvekslet med en teenager.
 • Reply
  Sofie
  22. juni 2018 at 10:24

  Den blazer er så flot! Jeg har også holdt øje med den og har lige bestilt den hjem 🙂 Nu er der kun to på lager, så du skal nok være hurtig 😀

  • Reply
   merimeri
   22. juni 2018 at 11:32

   Uha, nu udfordrer du altså den is i maven, jeg ellers lige havde fået oparbejdet 😉

 • Reply
  Stine
  27. juni 2018 at 17:54

  Blazeren er i str 34 til 600 kr hos second hand-shoppen Muda Nashi på Godthåbsvej 🙂

Kommenter