Det har jeg på

LØRDAGSPOSTKORT OG GARDEROBEFAVORITTER

21. oktober 2017

vsco-photo-2vsco-photo-3 vsco-photo-4II DENIMJAKKE LEVI’S II KASHMIR STRIK H&M II NEDERDEL GANNI II SNEAKERS ASICS II TASKE PROENZA SCHOULER * II

Glædelig lørdag venner. Har I en rar en? Jeg skal være ærlig at indrømme, at jeg faktisk nyder lidt, at vejret er lidt gråt og kedeligt over København i dag – så føles det nemlig på en eller anden måde lidt mere ok at bruge dagen indendøre på at pusle rundt. Så det gør jeg. Får ryddet op, vasket tøj, og streget småprojekter fra to-do listen (er jeg den eneste, der skriver sådan en, for ting jeg gerne vil nå i løbet af en fridag?). Én af de ting, jeg har ville gøre i noget tid, var at få ryddet ud i garderoben og sat lidt nyt til salg på min salgsprofil @merimeri_shop, og det er jeg netop blevet færdig med, og der er altså mange gode ting til salg, hvis jeg selv skal sige det. Blandt andet den røde frynsejakke fra Zara, som I er en del der har skrevet og spurgt om jeg kunne være interesseret i at sælge. Nu har I altså chancen!

Resten af eftermiddagen vil jeg bruge på at forberede lidt indlæg til bloggen, inden vi senere skal mødes med Mads’ familie til en omgang boule efterfulgt af middag på KÖD. Sidstnævnte er jeg lidt spændt på at prøve, og jeg håber virkelig, at det kan måle sig med kødet på Retour, som ellers er min ultimative steak favorit. Uanset hvad, så har bøf bearnaise jo aldrig gjort nogle fortræd, så jeg satser på, det nok skal blive en succes uanset hvad.

Selvom det egentlig passer mig ok med det kedelige vejr, føltes det nu alligevel meget godt i morges at iføre mig nogle af mine garderobefavoritter, denimjakken og min lange nederdel fra Ganni, tage Mads’ i hånden og begive os ned mod Les Trois Cochons, hvor jeg var blevet inviteret på morgenmadsdate. Seriøst, det sted laver altså byens bedste egg benedict. Og deres granola og croissant er også ret godt placeret på toplisten. På vej hjem fra morgenmaden strøg vi lige forbi Ganni, og jeg kunne ikke snige mig fri fra at købe bare et par små pæne accessories med hjem. De her strømper og en mørkeblå, blomstret scrunchie, som dog ikke er på deres webshop. Et perfekt makkerskab til at sikre højt lørdagshumør regnen til trods.  

 • Reply
  Stine
  21. oktober 2017 at 17:11

  Super fint outfit! Er simpelthen helt vild med tasken, men synes de er så svære at finde brugt… Og de er jo liiidt pricy 🙂 Er det Mini eller Tiny-modellen, du har?

  • Reply
   merimeri
   22. oktober 2017 at 20:19

   Ja, det er en pebret taske, og jeg glæder mig også stadig over, at det lykkedes mig at finde et enkelt eksemplar på udsalg i Illum for et par år siden. Det er Tiny modellen 🙂 Knus

Kommenter