Hverdagsliv

MINE AUGUST PLANER

3. august 2021

Jeg er tilbage efter tre ugers tiltrængt sommerferie, og har glædet mig til komme i arbejdstøjet (som fordi barsel, mestendels består af blødt tøj med masser af elastik) og gribe til tastaturet, klar til at puste lidt liv i bloggen igen. Er I også tilbage efter ferien, eller er I heldige at have ferie endnu? Uanset, håber jeg at I nyder det hvor I er. Om det så er tilbage til en for nogle savnet hverdag eller om det er feriens gode liv, der stadig leves.

For mig er jeg altid en lille smule melankolsk som vi rammer august, fordi sommeren da føles til at være på vej på hæld. Det er jeg ikke helt klar til, og jeg håber virkelig, at julis fine sommertakter vender tilbage i løbet af august. Gerne hen imod slutningen, hvor sidste etape af vores sommerferie skal holdes.

I august glæder jeg mig til:

 • Hverdagen! Ferien har været alt jeg håbede på. Især vores to uger i sommerhus, som mest af alt bød på masser af ro og afslapning, som vi alle fire fandt os godt til rette i. Sidste ferieuge brugte vi hjemme i lejligheden, og selvom vi gjorde os umage med nogle små ferieeventyr hver dag, føltes lejligheden alligevel lidt trang til sidst, og alle de kampe, vi havde været foruden mens vi var i sommerhus, blussede pludselig op, som vi kom hjem. Derfor er jeg egentlig lidt lettet over, at Nola nu er tilbage i børnehave, og Mads på kontoret, mens Evi og jeg finder tilbage i barselsformen herhjemme.
 • At hente vores nye bil. Familiebilen. En Ford Kuga, som forhåbentlig letter presset på bagsæde og bagagerum lidt i forhold til VW T-Roc, vi kører i dag. Vi skal hente den om fjorten dage, og vi glæder os virkelig. Især til at skulle til at køre hybrid-bil og med automatgear.
 • Gode gensyn med savnede venner. Savner mine veninder, som også har været ferieramte, og glæder mig derfor til at sætte dem i stævne, som vi alle vender tilbage til hverdagen.
 • At hoppe i havnen mindst én gang, mens vandtemperaturen stadig er til den lune side.
 • Forhåbentlig komme afsted og se nogle flere boliger i vores jagt på drømmehuset. Det har været lidt småt med nye boligannoncer henover sommeren, men vi håber lidt, som folk vender retur fra ferie, at der kommer et opsving i boliger til salg.
 • At komme igang med planlægningen af barnedåben for Evi. Vi har dato og kirke på plads, og det er sådan cirka også så langt vi er nået. Det er heldigvis først i slutningen af september, så vi har lidt tid endnu, men jeg vil gerne gøre mig lige så umage med dagen, som vi gjorde med Nola, og det føles derfor på høje tid at tage hul på alle de ideer, der skal rettes til og handles på.
 • En sidste ferieuge, som skal tilbringes på Bornholm, i slutningen af august. Glæder mig stort til gensyn med yndlingsøen, og alle vores favoritter derover. Is på Kalas, øl i Svaneke, keramik i Listed og Nexø, og hvis vi er heldige, måske en frokost på Nordlandet.
 • Bryllupsfejring af søde venner. Det er nemlig hele formået med vores tur til Bornholm, der skal giftes derovre. Glæder mig til en tiltrængt anledning til en ordentlig fest, den første på den anden side af Corona, og til at fejre kærligheden med al den pomp og pragt den fortjener.

Jeg vil se, lytte og læse:

 • Sæson tre af Virgin River. Det ikke mit mest stolte tv-moment, men det er underholdning der glider nemt ned, og således passer perfekt til en træt dag på barsel.
 • Bare alt andet end Danmarks Drenge og Danmarks Dynamite, som Nola har insisteret på at høre på repeat hele juli som en del af hendes fodboldfest-iver. Mine ører er ved at være en kende trætte.
 • Den anmelderroste Døgnkioskmennesket af japanske Sayaka Murata, som jeg allerede er godt igang med. Underfundig og vedkommende bog, som er let læst her i sommertiden.

Jeg vil spise og drikke:

 • Vandmelon i uforsvarlige mængder. Smager helt fantastisk netop nu!
 • Alt godt italiensk, som Mads og jeg planlægger en middag på Spuntino.
 • Matcha latte, som jeg stadig er svært forfalden til, efter at have fået et matcha kit i gave af Mads for et par måneder siden.

Jeg vil købe:

 • Denne fine kjole fra Nué Notes. At den samtidig er indbegrebet af ammevenlig, er kun endnu et argument for at slå til.
 • Er ret tæt på at slå til på en af de smukke bæreseler fra Artipoppe, eftersom Evi er ved at være for tung til at sidde godt i strækviklen. Min favorit er denne leopardsag. Drømmen er jo at Mads også vil kunne bruge den i ny og næ, men vil det være helt skævt med printet i leopard? Måske ikke det mest maskuline at gå med …

Jeg vil gøre mig umage med:

 • At gå tidligt i seng i hvert fald bare et par gange om ugen. Snart fire måneder med søvnunderskud begynder at sætte sine præg, og jeg er træt med træt på. Fordi de børnefri timer om aftenen også bare er nogle, vi skatter så højt, sker det alt for ofte, at vi først kommer i seng omkring klokken 23, og det efterlader altså ikke mange timers søvn, når pigerne i øvrigt erklærer dagen for åben på den forkerte side af klokken 6.
 • At få svaret på kommentarer både her og på instagram. Holder jo så meget af dialogen med jer, men i en hverdag, hvor timerne ikke altid rækker, er jeg desværre slem til ikke at få sat tid af til at få svaret på de kommentarer og beskeder, I er søde at sende. Og det vil jeg altså gerne blive bedre til!

Hvad glæder du dig til i august?

 • Reply
  Anette
  3. august 2021 at 10:43

  Vi har købt en artipoppe bæresele i farven “argus oat” og den har min mand ingen skrupler ved at gå rundt med (og han er ellers ret så sart skulle jeg hilse at sige). Jeg tror din Mads vil se brandgodt ud i leopard dark 😉

  • Reply
   Line Schjelde
   3. august 2021 at 12:22

   Den er også så smuk i Argus Oat! Og tak for moralsk opbakning Anette, sender straks din kommentar til Mads, der indtil nu er lidt skeptisk over leoparden 🙈

 • Reply
  Bine
  3. august 2021 at 11:07

  Vi har en tyger sun, smuk grøn sag, som min kæreste også gerne lufter. Når det gælder om at ens barn skal sove, tror jeg gode de kan lokkes lidt ekstra og print mindre vigtigt ☺️ Sig til hvis du vil have et rabatkodelink, der er da lidt at spare😊 og så må jeg bare sige, at jeg knuselsker vores zeitgeist, og den har været alle pengene værd!

  • Reply
   Line Schjelde
   3. august 2021 at 12:24

   Virkelig også smuk i den model 😍 og du har ret, når det kommer til søvn, vil man strække sig langt! Du må endelig gerne dele rabatkoden. Har også fundet kode hos Reshopper, men vil da hellere støtte en følger ☺️

 • Reply
  Christine
  3. august 2021 at 12:33

  Vi har Zeitgeist Monogamy (den med svanerne), og jeg elsker den! Det er dog ikke lykkedes endnu at få min kæreste i den..! Den er ellers vildt behagelig og mega nem og hurtig at få på. Jeg var lun på en grå eller mørkebrun leopard til at starte med, men er så glad for den lyseblå bundfarve i svaneprintet.
  Kh Christine

 • Reply
  VenterpaavinBlog
  3. august 2021 at 19:31

  Bornholm er fantastisk! Jeg må lige genlæse mine indlæg fra maj derfra ved lejlighed, bare af at læse ordet får jeg lyst til et genkig – var altså helt fortryllet af den ø.
  Jeg må klart forbi Allinge næste gang👏🏻⛰

  Jeg glæder mig til udflugt til Giveskud Zoo, Flensburg tøsetur, forlænget weekend i KBH med min kæreste, overnatning i Århus med besøg hos vennepar, “julemad før tid” hyggeaften med familien, havebryllupsfest for et vennepar her i weekenden, frokost besøg af mine forældre i morgen, svigerfamilie-minigolf tur og forhåbentlig en masse venindesnak i solen, ind mellem arbejde og alt det andet❣️.

Kommenter