Hverdagsliv

POSTKORT FRA SOMMEREN 2021

4. august 2021
II Mig og mine. Yndlingsbillede fra sommeren 2021. Ægte sommerlykke! II

Det er en måned siden, jeg sidst udgav min føljeton af små rare glimt, så hvor samler man lige op? Det bliver med en omgang rare postkort fra sommerferien. En ordentlig stak, men det var svært ikke at begrænse sig, fordi der er så mange gode ting, jeg vil huske årets sommerferie for!

Håber I vil finde det hyggeligt at kigge med ♥ Jeg blev i hvert fald sendt lige fluks tilbage i sommerlængsel og feriesavn, og glæder mig allerede til igen at finde en anledning til at strække stikket med min lille familie.

II Glimt fra en (af de få) vellykkede stranddage. Det var ikke rigtig afslappende at have Evi med på stranden, da hun ikke kunne finde ro dernede, så formlen blev i stedet at vi på skift var afsted med Nola, men den stund kunne så afgjort også noget! II
II Spiselige sommerglæder fra Birkemosegaard II
II Om jeg begriber, at min lille store pige nu er tre år! Frækkere end nogensinde, bevares. Men også så fuld af empati, kærlighed, humor, nysgerrighed og vilje II
II Fødselsdagsfejring i sommerhuset. For fjerde år i træk var der ikke en finger at sætte på sommervejret på Nolas fødselsdag II
II Onkel Lasse og Nola i Sommerland Sjælland. Kæmpe hit i øvrigt, fordi de har så mange forlystelser til de mindre børn, og Nola var utrættelig, som hun farede rundt i parken II
II Indbegrebet af sommermad II
II Vores sommerhelle. Svigermor og svigerfars sommerhusperle, som vi er så uendeligt glade for, at vi kan få lov at låne! II
II Søde sommerbørn II
II Det har føltes helt sydlandsk, sådan at bo i sit badetøj i to uger og nærmest være groet fast til solstolene på terrassen. Gav os præcis den feriefornemmelse, vi havde håbet og sådan trængt II
II Sommerland Sjælland var så stort et hit, at vi var tilbage igen allerede to dage efter. Denne gang i selskab af Nolas bedste veninde Hannah og resten af hendes søde familie, som gjorde os selskab et par dage i sommerhuset II
II Som barn blev vores sommerferier rundt omkring i Europa altid afsluttet med et sidste feriemåltid på McDonald’s, og den tradition har jeg tænkt mig at glædeligt videreføre. Sidst vi var afsted var da vi sidste sommer kørte hjem fra ferie på fyn, og i år sluttede vi altså to uger i sommerhuset med at runde Maccen. En lille flig af barndomslykke som jeg nu får lov at videregive II
II Krabbefangst på Den Blå Planet. Nola, der ellers ikke er den store fan af kriblekrable-dyr, var i uvant hopla, og hun kunne have brugt det halve af dagen på at fiske efter krabber II
II Sjældent har jeg været så glad over et stik i armen, som med dette. Føles helt som en lykkerus endelig at være igang med corona-vaccinen, og jeg glæder mig uendeligt til mit sidste stik i starten af september II
II Første gang i svømmehallen siden engang før corona. Begge piger ELSKEDE det, og jeg glæder mig allerede til at skulle tilbage. Vi var i Flintholm Svømmehal, der virkelig har nogle fine familiefaciliteter II
II Fineste sommerbord til Nolas børnefødselsdag i vores gård. Dækket med service fra Karens Bord, som vi også brugte sidste år. Karens Bord står for den fineste serviceudlejning til livets fester, og for mig, der nærmest finder lige så stor glæde i at dække op til festen, som at være vært for den, er det en kæmpe fornøjelse at kunne gøre lidt ekstra ud af borddækningen på den måde II

    Kommenter