Hverdagsliv

FREDAGSPOST

9. marts 2018

vsco-photo-2

vsco-photo-1

Godmorgen venner, glædelig fredag. I får lige en morgenhilsen her fra det sløve morgenbord, hvor Mads og jeg har slået os ned efter at have overstået dagens træning. Vi er mega forudsigelige med vores morgenmad, når den skal have lidt ekstra; boller, grape med mynte, blodkogt æg og noget wienersnask, but if it ain’t broken … 

Jeg elsker, at mit arbejde er fleksibelt til, at jeg nogle dage kan starte sådan her, inden jeg suser ind mod kontoret. En sand luksus når nu man trods alt ikke er sin egen chef hele tiden. Høj på fredagsstemning glæder jeg mig til dagen, der venter. Efter arbejde har jeg tid hos Frisør Kimoli, hvor mit hår skal gøres forårsklar (9. marts, så nu må det da snart være). Jeg har endnu ikke helt besluttet mig for, om der skal ske noget større med håret, eller om det bare skal friskes op, så vi må se, hvad stemningen er til i eftermiddag. I aften har Mads og jeg en aftale om fredagsdrinks, sushi i sofaen og X-factor, og jeg kunne vitterligt ikke forestille mig en bedre fredagsplan. Tydeligvis ved at blive rigtig voksen og magelig, når jeg begynder at foretrækker en fredag på sofaen frem for en aften i danseskoene. Hver ting til sin tid vel. 

Resten af weekenden skal egentlig også foregå i et ret mageligt tempo. Vi skal have malet de sidste detaljer omkring skabet, måske en tur ind til byen og lure lidt og ellers har jeg planer om at få knoklet igennem på bloggen, hvor jeg har en masse gode indlæg i ærmet til jer; bl.a. et indlæg med virkelig pæne forårssager, skønhedsanbefalinger til den gravide, og mine tidlige tanker om indretning af børneværelse. Stay tuned … og lov mig så lige at have en fuldstændig formidabel weekend hvad end den byder på kulørte drinks og høj musik ude i byen, eller bland selv slik og X-factor hjemme i sofaen. 

 • Reply
  Pernille
  10. marts 2018 at 10:12

  Jeg er vild med at følge dig her på bloggen! Og tillykke med graviditeten :o)
  Jeg glæder mig til de nævnte indslag i løbet af weekenden. Min garderobe trænger i den grad til at blive forårsfornyet :o)

  • Reply
   merimeri
   10. marts 2018 at 15:03

   Hvor er du sød Pernille – tak for en virkelig rar kommentar! Åh, jeg kender følelsen af at trænge til noget forårsfornyelser – så forhåbentlig du kan finde lidt inspiration i de 12 forårssager, som jeg netop har delt på bloggen nu. Klem til dig

Kommenter