Hverdagsliv

FREDAGSPOST

8. november 2019

Jeg har glædet mig stort til i dag. Jeg har nemlig taget mig en fredagsfridag. Uden mand og barn. Foran mig har jeg seks uforstyrrede timer, jeg kan bruge på lige præcis det JEG vil. Åh hvilken luksus. Også selvom dagen startede med et smut forbi lægen for at få kigget på den hals, jeg har haft tiltagende ondt i de seneste par dage. Intet kan slå mig ud af kurs i dag.

Jeg har planer om et par timers hyggearbejde med bloggen, en anledning til at komme til bunds i indbakken. Tage mig god tid til frokosten, få ryddet noget mere ud i garderoben, og måske nå en tur ud at gå i det flotte fredagsvejr, inden jeg henter Nola lidt tidligt hjem fra vuggestuen. Et program lige efter mit hoved.

I eftermiddag når familien er samlet og weekenden for alvor kan skydes igang for hele flokken, tror jeg vi skal have fundet en god flaske vin frem til at forsøde de næste par dage. Aftenen står på #pastafredag, i dag á la cacio é pepe og nok en omgang Vild med Dans eller en ny serie, jeg ikke kan huske navnet på, men som Mads har preppet for hele ugen.

I morgen formiddag har jeg en aftale med en af veninderne fra mødregruppen og vores piger, og om aftenen tænker jeg at fortsætte hvor fredagen slap. Med vin i glasset og et eller andet godt på skærmen. Tis the season!

Søndag er det tidligt op og ud af fjerrene. Turen går til Sydsjælland til en søndag hos mine forældre. Og med udsigt til Mortens Aften and, inden vi igen pakker os sammen og sætter bilen kurs mod Vesterbro. Halleluja.

Den her weekend passer mig så aldeles glimrende, og jeg glæder mig til det rare miks af hyggelige planer og masser af afslapning.

Og jeres weekend, hvad mon den byder jer?

I kender rumlen. Som altid har jeg samlet lidt weekendtips til jer.

  • Se første afsnit af DRs nye programserie Rollinger på plejehjem. Så hyggeligt og livsbekræftende.
  • Bliver vi ved skærmunderholdningen, kan jeg også anbefale den norske drama successerie Exit, der også kan streames på DR TV. Livsbekræftende er den ikke, til gengæld giver den et virkelig interessant blik ind i en verden af magt og hurtige penge.
  • Er du ny mor eller på vej til at blive det, så sving forbi altid skarpe Frede og læs hendes vigtige skriv om ting hun ville ønske at hun havde vidst, inden hun blev mor.
  • Tag til kunsthåndværkermarked i Absalon i morgen fra 10-15.
  • Smutte forbi din nærmeste boghandler, eller endnu bedre, forhør dig i din omgangskreds, om ikke nogle ligger inde med Merete Pryds Helles Vi Kunne Alt. Jeg er netop blevet færdig med den, og den gjorde stort indtryk undervejs. Smuk, underfundig, humoristisk og barsk på én og samme tid. Varm anbefaling herfra.

 

    Kommenter