Boligindretning

NÅR FORNYELSESKRILLEREN RASER

5. november 2019

Reklame for Desenio

Som de fleste af jer efterhånden nok godt ved, er det sjældent, at jeg ikke er ramt af fornyelseskriller. Jeg får energi af mine mange projekter, og jeg elsker at gå og pusle om en ide til noget nyt, jeg kunne føre ud herhjemme. Indrømmet, nogle ideer burde jeg nok pusle lidt længere tid om, inden jeg sætter dem i værk, mens andre af mine impulsive ideer viser sig at være helt, helt rigtige for udtrykket herhjemme.

Og sådan har jeg det med det seneste projekt, jeg har kastet mig over. Efter to gode år med vores gallerihylder trængte jeg nemlig til, at der skulle ske noget nyt på vores langvæg i alrummet. Især efter at vi havde fået vores nye åbne køkkenhylder op, føltes det pludselig som om der skete for meget forskelligt rummet med én slags hylder på den ene væg, en anden slags på den anden, og så lige en gulv til loft billedvæg oveni hatten. Helhedsindtrykket blev for rodet for mig, og når først dén følelse er sat ind, er der kun et at gøre. Fornyelse. Så det har jeg gjort. Taget vores gallerihylder ned, og er istedet gået igang med at udbygge vores billedvæg. 

I samarbejde med Desenio, der har et kæmpe udvalg af plakater og rammer, og ofte er dér, jeg starter min plakatjagt, har jeg føjet fem nye plakater og rammer til vores billedvæg. Og jeg synes det foreløbige resultat er så godt. På sigt er det min tanke, at billedvæggen skal fylde hele bagvæggen bag vores spisebord, men for nu, er jeg mere end tilfreds med det nye udtryk, og beslutningen om at lade gallerihylden vige til fordel for flere plakater. 

Hvad synes I?

Plakaterne jeg har valgt fra Desenio er fra venstre: grafiske rustfarver 50×70, streg illustration 30×40, abstrakt med grønt mønster 50×70, abstrakt kvindekrop 50×70, abstrakt med blåt mønster 30×40. Rammerne er ligeledes fra Desenio. Enten i egetræ eller smal metal

    Kommenter