I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: OKTOBER SHOPPING

7. november 2019

II H&M BUKSER II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II

Jeg havde faktisk glemt alt om dette indlæg, indtil jeg igår aftes (igen) øffede lidt over, at jeg for tiden keder mig lidt i min garderobe. Derfor bevægede tankestrømmen sig tilbage på den forgangne måneds shopping, og om jeg egentlig havde føjet noget nyt til garderobe. Og det har jeg jo. Hvorefter jeg kom i tanke om, at jeg helt havde misset føljetonen med mit garderoberegnskab. Det kan vi ikke have, så her er således min oktober shopping i tal og billeder.

To nye sager er flyttet ind i garderoben den forgangne måned. Mine nye olivengrønne New Balance 990 sneakers, som jeg er så glad for, at jeg slog til på. De har nemlig allerede tjent mig ualmindeligt godt siden købet, og for tiden er det blot disse og mine ditto grå New Balance sneakers jeg har i rotation. Dermed kan det også bedre forsvares at punge ud for sneakers i den prisklasse. 1650kr har de kostet mig.

Derover er der flyttet et par nye ternede bukser ind fra H&M, som også allerede har været på en håndfuld gange til trods for at de kun er et par uger gamle. Glæden over nyt. De koster 199kr, men jeg har kunne betale dem med et gavekort jeg har fået til Fisketorvet i forbindelse med et samarbejde, jeg for nylig har lavet med dem, så jeg har ikke reelt haft en udgift til dem.

Således beløber min samlede oktobershopping sig til 1650kr.

Tilføjelsen af nye sneakers og et par bukser afhjælper dog ikke helt følelsen af en trøstesløs garderobe. En følelse jeg helt klassisk bliver ramt af, hver gang sæsonerne skifter. Jeg har derfor gang i en seriøs garderobeudrydning herhjemme, og om et par uger har jeg købt en stand på loppesupermarkedet Lidkøb sammen med en veninde, så jeg forhåbentlig kan få solgt ud, og give luft i både budget og på bøjlestang til nye længsler.

Hvad har jeres oktobershopping budt jer?

 • Reply
  Julie
  7. november 2019 at 16:57

  Jeg elsker denne slags indlæg, da jeg selv får endnu mere gåpåmod til at holde mig selv i snor i forhold til min shopping – derfor har jeg faktisk kun købt en blazer til 449.- i oktober måned, da min gamle gik i stykker – så må man jo gerne 😉

  Desuden vil jeg lige sige, at jeg prøvede dit link til New Balance, men den linker også ind til bukserne. Just so you know it!

  • Reply
   merimeri
   18. november 2019 at 12:40

   Ih det er vel nok dejligt at høre Julie! Og sejt med bare ét enkelt køb i oktober – og så ovenikøbet et erstatningskøb. Godt gået!
   Tak for at gøre opmærksom på linket. Det får jeg straks rettet til!

Kommenter