Det har jeg på

TORSDAGSTØJ OG TAKNEMMELIGHED

15. oktober 2015

151015II CUSTOMMADE LEATHER JACKET II COS FINE WOOL TOP II H&M TREND PRINTED SKIRT II PAVEMENT BUCKLE BOOTS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II

Jeg er overvældet og vanvittigt taknemmelig over jeres mange lykønskninger på offentliggørelsen af mit nye job i går. Besøgstallet på bloggen nærmede sig en rekord og det gør mig glad, at I er så mange, der interesserer sig for de lidt mere personlige historier her på bloggen. Dem vil jeg huske at være bedre til at dele!

Billederne her er dugfriske, knipset for blot et par timer siden, hvor jeg lokkede min kæreste til at forevige dagens outfit, inden han smuttede på læsesal. Han sidder med sidste etape af sit speciale, og jeg priser mig lykkelig for, at det kapitel er overstået for mit vedkommende. Det er sjovt, så hurtigt man vænner sig til en tilværelse som ikke-studerende. 

Indtil jeg starter hos Momondo i slutningen af næste uge, har jeg ikke det store på programmet, så jeg nyder i den grad friheden og den ekstra lange efterårsferie. 

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  15. oktober 2015 at 14:35

  Så fandt du en måde at bruge nederdelen på – det ser godt ud! 🙂
  Jeg har også en lang efterårsferie (tre uger), men det er slut på mandag.

  • Reply
   infashionwebelieve
   16. oktober 2015 at 10:57

   Ja heldigvis, og det var slet ikke så slemt med strømpebukser til, som jeg havde forestillet mig 😉 Hvor lyder det skønt med så lang efterårsferie. Håber du har nydt det til fulde!

Kommenter