Boligindretning

LIVING // WALL OF PICTURES IN THE MAKING

8. november 2015

picture-wall

II 1 PALM LEAVES POSTER II 2 WAVES POSTER II 3 PALMACEAE POSTER II 4 BALLERINA GIRL POSTER II 5 CIRLES POSTER II 6 AFTER THE DISCO POSTER II

Jeg brugte torsdag aften på at fortsætte arbejdet med projekt-billedvæg, og vi nærmer os efterhånden målet. Foreløbigt ser resultatet i hvert fald sådan her ud, og jeg synes farver, motiver og størrelser giver et ret godt sammenspil. Især er jeg vil med de kølige grå og blågrønne nuancer kombineret med den sorte farve til at give kontrast. Hvad synes I om det, tror I ikke, at det kunne se ret godt ud live også?

Rammerne med smal sort kant er allerede købt ind, og vi har bl.a. fundet dem hos Føtex og nogle hos Stelling, så vi mangler blot plakaterne at fylde ind. Tror vi ender med at købe dem ind lidt ad gangen, for er I tossede, det løber hurtigt op.

 • Reply
  Ida
  8. november 2015 at 9:40

  Det ser godt ud 🙂 Og ja de er ret pebret de plakater!
  Jeg er ret vild med den fine ballerina 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   8. november 2015 at 12:57

   Ja, avancen må være vildt høj på sådan nogle plakater. Det var den branche, man skulle have satset på 😉 Ja, jeg synes også ballerina-pigen er sej. Lidt melankolsk, mystisk og fin på samme tid.

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  8. november 2015 at 10:39

  Det ser sindssygt godt ud! 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   8. november 2015 at 12:56

   Dét er jeg glad for du også synes. Jo mere jeg kigger på det, des mere overbevist bliver jeg også om sammensætningen. Tror, det vil fungere ret godt!

 • Reply
  Karina
  8. november 2015 at 12:27

  Hvor ser det altså fint ud!

Kommenter