I garderoben

ON SALE // 50% OFF H&M CHECKED COAT

6. november 2015

Jeg var ikke alene om at være begejstret for mit ternede frakkekøb, og derfor vil jeg lige tippe om, at den i disse dage er at finde i H&Ms fysiske butikker med 50% rabat. Dermed kan den erhverves for sølle 375 kr., hvilket er et kup for en klassisk uldfrakke. Ved desværre ikke, hvor længe tilbuddet gælder, men jeg har spottet den i både H&M på Amagertorv og på Fisketorvet, hvor der stadig hang en del tilbage, så mon ikke det samme gælder i de andre butikker rundt omkring.

Blot et shoppetip til weekenden herfra.

 • Reply
  Ida
  6. november 2015 at 10:14

  Du frister 😀

  • Reply
   infashionwebelieve
   6. november 2015 at 12:25

   Uuuundskyld 😉 Men pengene er altså givet virkelig godt ud, bare lige for at friste yderligere 😉

 • Reply
  StyleStories
  8. november 2015 at 11:46

  Uh, så bliver jeg da vist lige nødt til at smutte forbi og prøve den. Håber den ikke er pæn til mig 😀

  • Reply
   infashionwebelieve
   8. november 2015 at 12:59

   Haha den strategi kender jeg godt 😉 Glæder mig til at se, hvad det ender med :see_no_evil:

Kommenter