Boligindretning

LIVING // NY KOLLEKTION FOR SOFAKOMPAGNIET

5. november 2015

sofakompagniet-ny-kollektion-2015

II 1 SOFAKOMPAGNIET HENLEY SOFA II 2 SOFAKOMPAGNIET FREDERIKSBERG SOFA II SOFAKOMPAGNIET NO. 4 PUFF II 4 SOFAKOMPAGNIET JOHAN DAYBED II

I anledning af lanceringen af Sofakompagniets nye kollektion, var jeg i tirsdags inviteret til pressefremvisning. Desværre harmonerede det ikke super godt med job, så jeg måtte betakke mig, selvom jeg virkelig gerne ville have forbi, idet jeg i det stille går og drømmer lidt om en ny sofa. Men ssshh, sig det ikke til Mads. Han er ved at være godt træt af mine mange projekter derhjemme, tror jeg 😉

Nåh men jeg fik istedet lovning på at få lov at kigge nærmere på pressematerialet, nu jeg ikke kunne være med til fremvisningen, og det materiale, der senere på dagen tikkede ind i min indbakke, har bestemt ikke gjort lysten til ny sofa mindre. Der er virkelig nogle pæne nyheder imellem, og disse fire er mine favoritter. Jeg elsker, at det er blevet hot med farverige sofaer. Og dem er der heldigvis masser af blandt den nye kollektion. Christiane Schaumburg-Müller står i et nyt samarbejde med Sofakompagniet bag den blågrønne sofa og den petroleumsblå puf, som jeg tror, vil passe perfekt ind i tidens trends med metaller og masser af grønne planter. Daybed’en er virkelig også pæn, og den ville være fin i vores kombinerede kontor/gæsteværelse, hvis indretningsplaner jeg fortalte lidt om her

Åh, alle de fristelser.

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  6. november 2015 at 10:33

  1’eren er virkelig fed. Jeg har selv en sofa fra Sofakompagniet og er så glad for den 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   6. november 2015 at 12:23

   Du kan tro, at jeg også har sendt mange misundelige blikke efter din fine sofa 😉 Holder kvaliteten fint?

Kommenter