Det har jeg på

DER ER EN FØRSTE GANG FOR ALTING // INFASHIONWEBELIEVE MØDER MAND

17. maj 2015

college-jacket-streetstyle

 // WOOD WOOD JACKET (similar here) // A.O JERSEY // LEVI’S JEANS // CLARKS BOOTS // RAY BAN SUNNIES //

Hov, hvad var nu det? Mand på bloggen?! Ja sgu. Da jeg forleden skulle finjustere kameraindstillinger inden outfit-session, afprøvede jeg lige med et par billeder på min kæreste. Og jeg synes billederne blev så gode (altså også på grund af motivet, ikke kun kameraindstillingerne ;), at det ville være synd ikke at bruge dem. Så værsgo. Mød min kæreste Mads. Tror aldrig han har optrådt på bloggen i andet end små glimt, men nu får I altså fornøjelsen af ham i fuld figur. Måske der er inspiration at hente til jeres kæreste eller til jer fyre, som kigger med derude?

Mads har en ret lige til og klassisk stil, aller helst med gode basisfund fra danske (budgetmæssigt overkommelige) mærker som Wood Wood, Norse og Won Hundred. Han er desuden ret god til at kombinere klassisk og street, så det hele ikke bliver alt for pænt, og den kombination har det altså med at fungere og ovenikøbet er den kombination pæn til de fleste.

    Kommenter