Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

22. oktober 2019

På grund af mit tip om at indrette sig med pæn keramik igår, blev I snydt for mandagsindlægget med små rare glimt fra ugen der gik. Det får I istedet her.

Sidste uge var en lidt underlig størrelse. Hverdagen var travl og føltes ikke spor vedkommende, selvom jeg virkelig gør mig umage med at komme glimmer på den, hvor jeg kan. Nogle gange lykkes det bare ikke, og jeg endte med at føle, at dagene forsvandt mellem hænderne på mig, travlt optaget af at balancere arbejde, blog, barn og kæreste, og uden rigtig med at føle mig 100% tilstede i noget af det. Jeg hader den følelse, og vil virkelig gerne arbejde med den, for synes ikke det skal være sådan, at hverdagen føles som overlevelse, og at det kun er i weekenden, at vi rigtig lever. Jeg ved endnu ikke, hvordan jeg skal gå til problemet, men det fylder meget for mig, og skal derfor løses på den ene eller den anden måde. Min bladren igennem kamerarullen for den forgangne uge, afslører da også, at det er virkelig få glimt, jeg har fået foreviget fra hverdagen, mens den bugner fra weekenden. Balancen har ikke helt været der, hvilket der i og for sig ikke er noget mærkeligt i, fordi rigtig mange af os nok er lidt vel hængt op i hverdagen. Jeg gad bare godt rykke ved den balance.

Og indtil da kommer her, små rare glimt fra ugen weekenden der gik.

II Ovenpå en evig strøm af regnvejrsdage – sådan føltes sidste uge i hvert fald – var det nærmest helt magisk og med maven fuld af lykkebobler, som vi begav os i ud i den lune oktobersol, der skinnede så fint hele lørdagen. Farverne lige nu er så smukke, at de er umulige for mig ikke at stoppe op og tage ind II

II Et af mine forsøg på at kaste glimmer på hverdagen; torsdagskage ovenpå en lang liste af arbejdsgøremål. Den ellers foretrukne træstamme er for tiden kommet i skarp konkurrence af American Pie Company’s Key Lime Pie. Så afsindigt god! II

II Det bedste billede fra kamerarullen i sidste uge; Nola i hendes nye badekåbe, som hun elsker at vimse rundt i om morgenen. SÅ sødt! II

II En tidlig søndagsmorgen på vej hen og træne på Fisketorvet, mens byen stadig sov. Vandet i havnen var blikstille, ligesom omgivelserne var det, og det gav det fineste spejlbillede. Et af de der små øjeblikke, men nemt kan overse, som vi alle har det med at haste fra a til b, men som kaster noget virkelig fint af sig. Byens lys ♥ II

II Man må jo optimere, hvor man kan. Således fredagsvin på badeværelsesgulvet, mens Nola hyggede i badekarret #lifehack II

    Kommenter