outfit inspiration

FREDAGSUNIFORM

16. september 2016

perfect-blue-skinny-jeans1 MADS NØRGAARD SHIRT II 2 PROENZA SCHOULER PS1 BAG  II 3 ZARA VELVET LOAFERS IIWEEKDAY SKINNY JEANS

Fredag, og weekenden er ganske få timer forude. Det er nu en rar tanke. Min dag byder, foruden arbejde, på after work drinks med en veninde, og på sådan en dag gad jeg godt hoppe i det her outfit, som ville gøre sig ganske glimrende til begge dele. Jeg leger lidt med tanken om at føje et par klassiske, mørkeblå  jeans til samlingen, for som en inkarneret jeanspige virker det nærmest ulovligt ikke at have et par mørkeblå jeans. Weekdays “Way” model ligner et fint bud, og jeg håber at finde tid at smutte forbi butikken en af de kommende dage, så jeg kan få dem prøvet.

Jeg ville bruge bukserne sammen med en hvid, simpel bluse – gerne med flæser, apropos mit onsdags-indlæg – en klassisk taske og sko, der gerne måtte skille sig lidt ud. Som fx disse mørkeblå velour loafers fra Zara. Er lidt usikker på, hvordan velour mon holder i det lunefulde danske efterårsvejr, men jeg synes altså, de er ret seje, så de har indtil videre fundet deres vej ind på min virtuelle ønskeliste. 

    Kommenter